Анонс на 14-ти кръг на Серия А - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 14-ти кръг на Серия А - срещите в неделя

Наполи - Емполи
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 07.12.2014г.
Час: 13:30
Съдия: Анджело Кервелера

Наполи е без загуба в последните си осем мача и някой може да каже, че Бенитес е стабилизирал отбора след несигурния старт, но веднага ще отговорим, че неаполитанците са без победа в последните си три двубоя, включително и домакинското равенство 3:3 срещу Каляри, което е доказателство за наличието на проблеми в отбраната на Наполи. След 13 кръга южняците се намират на трета позиция, на девет точки от втория Рома, така че целта на Бенитес е как да увеличи дистанцията от половин дузина конкуренти.

Задачата на Емполи е да запази мястото си в елита. Скромният тим от "Карло Кастелани" засега се справя отлично с изпълнението на своята цел. След лошото начало на сезона Емполи се стабилизира и записа две победи и равенство в последните си три мача, което изкачи тима на 13-то място в класирането, на четири точки от опасната зона.

Отсъстващи: Сунига, Инсиние, Мичу и Коулибали от домакините. Гостите са без Гуаранте и Лаурини.

Непостоянството на Наполи създава лека интрига в двубоя, но едва ли Бенитес би допуснал втори пореден провал пред собствена публика. Нашият съвет е да се доверим на домакините и на това, че в мача ще паднат повече от 2.5 гола.

Прогноза: Наполи - Емполи 3:1


Аталанта - Чезена
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 07.12.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Ди Бело

Това е дербито на аутсайдерите. Аталанта е с една загуба в последните си пет мача, но и с една победа в последните си 11 двубоя, което смъкна бергамци на 17-то място, на точка пред 18-я Киево.

Чезена е с една победа от началото на шампионата и това е един от отборите, който се определя от специалистите като основен кандидат за по-долната дивизия.

Отсъстващи: Естигарабия, Раймонди, Боакие и Драме от домакините. Гостите са без Мариунго и Перико.

Предполага се, че ще се получи равностоен двубой, в който домакините ще постигнат минимална победа.

Прогноза: Аталанта - Чезена 1:0

 


Парма - Лацио
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 07.12.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Гуида

Този мач може да е последен за Донадони начело на Парма. На 1 ноември "дуковете" изригнаха срещу Интер и мнозина помислиха, че отборът се пробужда, но последваха три поражения с обща голова разлика 1:11 и Парма продължава да бъде последен в таблицата.

Лацио също не се представя добре в последните си мачове. Най-напред столичани загубиха гостуването си на Емполи, след това бяха пометени от Ювентус, а в последния кръг не успяха да победят аутсайдера Киево. Въпреки това "орлите" остават в горната част на таблицата, на 3 точки от топ 3.

Отсъстващи: Биябияни, Касани, Палета, Кода, Фелипе и Гаци от домакините няма да играят. Гостите са без Джентиле, Сиани, Парейриня, Кандрева, а Клозе е под въпрос.

Не може да бъдем сигурни, дали Донадони наистина ще бъде уволнен, но разликата в класите на сегашните Лацио и Парма говори, че би трябвало да очакваме победа за столичани.

Прогноза: Лацио - Парма 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183