Рома - Интер: Домакините ще спечелят трите точки


Н. Гавазов

Рома - Интер: Домакините ще спечелят трите точки

Рома - Интер
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 30.11.2014 г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Мацолени

Международната пауза завърши и отборът воден от Руди Гарсия отново навлезе в серия да играе на високо ниво през няколко дни. Изтощението е вероятната причина Рома да изпусне победата при гостуването си на ЦСКА Москва в средата на седмицата и по такъв начин да намали шансовете си за класиране за плейофите на турнира. Сега "вълците" посрещат Интер на Роберто Манчини, който се е устремил към зоната на евротурнирите, а това означава, че "нерадзурите" отчаяно се нуждаят от точки. Иначе в досегашните 12 мача Рома допусна две загуби и едно равенство, което е четвърти най-добър старт в историята на тима. Всичко това оставя столичани на второ място в класирането, на три точки от лидера Ювентус.

Интер смени Валтер Мадзари с Роберто Манчини, който в първия мач след завръщането си завърши 1:1 в миланското дерби. Специалистите не успяха да намерят разлика в представянето на отбора, с изключение на това, че публиката прие много радушно Манчини. През седмицата Интер проведе и мач в евротурнирите, трудно побеждавайки украинския Днепър, което изпрати "нерадзурите" в плейофите на Лига Европа. Преди утрешната среща миланци са 10-ти, на три точки от евротурнирите.

Отсъстващи: Балдзарети, Кастан, Курчи, Янг-Мбива и Торосидис са контузени от домакините. Интер ще бъде Джонатан и Нагатомо.

Ясно е, че Интер пристига в столицата воден от ентусиазма, че Манчини ще възроди отбора. Не е ясно какво ще направи италианският специалист начело на "нерадзурите", но конкретно в утрешния мач хората му не изглеждат готови за постигане на положителен резултат. Единственото предимство на гостите е пр вратарите, което едва ли ще е достатъчно за успех на терена на Рома.

Прогноза: Рома - Интер 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
180