Саудати: Милан има нужда от лидер


Н. Гавазов

Саудати: Милан има нужда от лидер

Бившият футболист на Милан Лука Саудати сподели мнението си за представянето на "росонерите" през този сезон, а също така и за новото попълнение Фернандо Торес. Според бившия нападател, Милан може да завърши в топ 3, но за да стане това, отборът ще трябва да промени своя манталитет.

"Не бих казал, че срещу Фиорентина изпуснахме победата. Милан игра по-добре до почивката, а след това противникът бе по-добър. Милан можеше да спечели, но отборът на Монтела изглеждаше много добре през второто полувреме", заяви Саудати.

"Милан може да стане трети, но преди това ще трябва да промени манталитета си, да играе като лидер, а не да дели точки с Емполи и Чезена. Освен това, ще трябва да се създават положения за гол, а в мача с Фиорентина имаше проблеми в това отношение. Също така на тима е нужен истински лидер, а в момента няма такъв. Торес? Не съм разочарован от него. Разбира се, той трябва да подобри играта си, но италианското първенство е достатъчно трудно и специфично, особено за нападателите, а за чужденците е още по-сложно. Той не е набрал и форма, има нужда от още време", добави бившият футболист.

 

  Сподели
76