Лацио и Дженоа с победи в Серия А (видео)


FUTBOL-TV

Лацио и Дженоа с победи в Серия А (видео)

Лацио взе трудни три точки у дома срещу Сасуоло в мач от 6-ия кръг на Серия "А". "Орлите" победиха с 3:2 в доста интересен мач. Столичани дръпнаха с 2:0 след красиво попадение на Стефано Маури още в 9-ата минута и гол на новото попълнение в атака Филип Джорджевич в 25-ата минута.

Секунди след втория гол Лацио получиха такъв в мрежата си, дело на Доменико Берарди. В 35-ата минута "орлите" си върнаха двата гола аванс чрез Антонио Кандрева. В началото на второто полувреме централният защитник на домакините Лорик Кана направи дузпа и си заработи втори жълт картон, с което остави своите в намален състав. Берарди вкара от бялата точка, оформяйки крайния резултат.

До края на мача гостите не успяха да вкарат нов гол, като 12 минути по-късно също останаха с 10 души, след като Федерико Пелузо също видя червения цвят.

В друг мач от кръга Парма допусна домакинска загуба с 1:2 от Дженоа. След нулево първо полувреме Пероти откри резултата за гостите в 53-ата минута. Дженоа остана с човек по-малко на терена, тъй като Ронкалия бе изгонен. Кода изравни за Парма в 66-ата минута, но в добавеното време на срещата Марти донесе успеха на гостите от Дженоа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
113