Индзаги: Може би при гола на Чезена имаше засада


Н. Гавазов

Индзаги: Може би при гола на Чезена имаше засада

Наставникът на Миалн Филипо Индзаги коментира срещата с Чезена от петия кръг на италианската Серия А. Както е известно, двата отбора не се победиха, завършвайки при резултат 1:1, който бе оформен в началото на първото полувреме.

"Държахме мача в ръцете си и създадохме много положения за гол още през първата половина. За нещастие, ако не се възползваш от възможностите, настъпва разплата. Може би заслужавахме втори гол във врата на Чезена, но след като изгониха Сапата, стана много трудно да победим. Струва ми се, че домакините вкараха от засада, нов този случай всичко опора до няколко сантиметра", заяви Индзаги.

"Не мога да се оплаквам от играта на своя отбор. Вратарят на съперника извърши няколко великолепни спасявания. Ние започнахме да ги притискаме, но това не доведе до втори гол. Днес цареше ужасна жега, сякаш мачът се играе в средата на лятото. Това също оказа влияние. През уикенда Интер загуби мача си, а Фиорентина завърши наравно, така че нашите конкуренти също отстъпиха", добави наставникът на Милан.

"Относно Торес, тренировъчният му график бе нарушен заради травма, макар че игра цял мач във вторник. Поради това пуснах Пацини, за да добавя свежест. За съжаление, след като останахме с десет човека, Джампаоло нямаше много възможности за гол", каза още Индзаги.

"Мнозина смятат двубоите с Емполи и Чезена са лесни, но мачове срещу отбори, които току що влизат в Серия А никога не са лесни. Като треньор трябва да подобрявам играта н Милан и мисля, че се движим в правилното направление. В отбора има отличен дух. Може би тези, които ни симпатизират могат да страдат от сърце, но ние не сме равнодушни към тях. Искам да напомня, че през миналия сезон Милан завърши осми, така че ни трябва време и упорита работа", завърши специалистът.

 

  Сподели
75