Индзаги: Юве е по-силен, но всичко може да се случи


Н. Гавазов

Индзаги: Юве е по-силен, но всичко може да се случи

Пипо Индзаги призна, че предпочита да се изправи срещу Ювентус на по-късен етап, но също така призна, че Милан няма какво да губи в утрешния мач между двата отбора. "Росонерите" са домакини на "бианконерите" в двубой от третия кръг на Серия А.

"Утре ще бъде един страхотен двубой, аз съм щастлив за моя отбор. Знаем силата на Ювентус, но имаме предимство, че играем на "Сан Сиро" и феновете могат да ни помогнат", заяви Индзаги.

"В Trofeo TIM дадохме максимума от себе си, играхме с голям дух, като истински отбор и това трябва да бъде нашата сила. Наблюдавам как израства Милан и мисля, че може би щеше да е по-добре, ако се бяхме изправили срещу тях след няколко месеца. Юве е по-силен, той не е допускал гол от 28 април, но в един мач всичко може да се случи. Знаем за тяхната сила, но не трябва да излезем на терена сякаш сме загубили срещата", допълни наставникът на Милан.

"Отборът е спокоен, резултатите ни дават увереност. Трябва да подобрим защитата си, но не може да бъдем перфектни с два мача. Трябва да сме доволни от това, което направихме. Има въпроси, които трябва да бъдат решени, нормално е да има недостатъци. Всички знаем откъде започнахме и разбираме, че трябва да се подобрим", каза още Индзаги.

 

  Сподели
70