Милан ще вземе своето срещу Сампдория


.

Милан ще вземе своето срещу Сампдория

В събота от 19:00 на стадион "Сан Сиро" домакините от Милан приемат тима на Сампдория.
Двата отбора се намират в челото на таблицата, което гарантира, че ще изнесат мач от топ ниво.

Милан не стартира сезона добре, но в последно време стабилизира изявите си и така стигна до второто място, което заема в момента с изоставане от водача Интер със седем точки и преднина пред третия Ювентус от една точка.
В последния кръг "росонерите" надделяха доста трудно над Катаня, като в последните две минути от редовното време мерникът на сухия откъм голове до този момент Хунтелаар се оказа точен и наниза два гола , които осигуриха победата.
В по-предния кръг пък Милан домакинства на Каляри и победи отново не без мъки с впечатляващото 4:3.
В седмицата между тези две срещи седемнадесеткратните носители на титлата в Италия изиграха мач от груповата фаза на ШЛ и завършиха наравно с френския Марсилия.
Тимът подобри играта си и няма загуба в Калчото вече девет срещи и е в серия от четири поредни победи.

За съжаление на наставника Леонардо в събота от състава ще отсъстват Оддо, Гатузо, Бонера и Ониеву, но миланският гранд разполага с още куп класни футболисти повечето, от които се намират в страхотна форма и без проблеми могат да компенсират липсата на тези в лазарета.

Сампдория от своя страна стартира по невероятен начин настоящата кампания и по едно време дори водеше в класирането, но напоследък нещата в тима куцат и резултатите не са никак добри.
През седмицата генуезийците играха срещу Ливорно за купата и паднаха с 1:2, макар да водеха четвърт час преди края. Това поражение бе предшествано от още по-тежка загуба - от Дженоа с 0:3 за първенството. В
мачовете си извън Генуа отборът няма победа повече от месец и половина и по нищо не личи, че има сили да прекъсне това през този уикенд. Три поражения бележат последните три гостувания на "синьо-белите", като в тях отбелязаха едва едно попадение и инкасираха общо десет.

Традицията на "Сан Сиро" между Милан и Сампдория през новия век е в полза на домакините, които са спечелили пет от седемте срещи, веднъж двубоят е завършил без победител и веднъж гостите са си тръгнали с трите точки. Гостите са в лоша форма и едва ли биха създали особени проблеми на опонентите си.

Прогноза: Милан - Сампдория 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Милан - ПРППР
Сампдория - ПЗРЗП


Коефициенти от bet365:

Милан - 1.57
Равенство - 3.70
Сампдория - 6.25


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164