Пепе: Лошите две години са зад мен


Н. Гавазов

Пепе: Лошите две години са зад мен

Дясното крило на Ювентус Симоне Пепе заяви, че само за пет минути на терена в контролата срещу Сборен отбор на звездите на австралийския шампионат е забравил за двете години на контузии, заради които остана извън игра. 30-годишният футболист, който непрекъснато се бореше с травми и почти не игра през последните два сезона, влезе като резерва в 88-та минута и малко след това кара победния гол за успеха с 3:2 над домакините от Австралия.

"Сякаш съм ново попълнение в отбора. Със сигурност Юве има нов играч", заяви Пепе

"Трябва да благодаря на приятелката ми и нашата дъщеря, които ми даваха сили през тези две години. И родителите ми, и брат ми, защото те проявиха голямо търпение. Не защото съм полудял у дома - не съм човек, който пренася проблемите от работата си вкъщи. Но за професионалния играч футболът е неговият живот. А аз бях далече от професионалния си път през тези две години. За щастие, имам прекрасно семейство", продължава крилото.

"Наистина е така, от центрирането, което дадох преди гола на Погба до моя победен гол минаха пет минути. В тези пет минути за мен минаха цели две години, последните две. И тези пет минути се оказаха важни за мен и отбора. Сега имам за цел отново да вляза в топ форма. И тогава мога да кажа, че отново съм се върнал. Оставил съм се изцяло на разположение на Алегри, той решава къде ще играя, аз просто трябва да бъда готов", каза още италианецът.

 

  Сподели
141