Лацио и Верона с незадоволително реми (видео)


FUTBOL-TV

Лацио и Верона с незадоволително реми (видео)

Лацио и Верона не успяха да се победят, завършвайки наравно - 3:3 в мач от 36-ия кръг на Серия А. На "Стадио Олимпико“ "орлите" на два пъти повеждаха в резултата, но гостите показаха стигаха до равенството. Балде Кейта откри в 30-та минута. Отговорът на Верона не закъсня и седем минути по-късно Маркиньо, с хубав диагонален удар, изравни резултата.

След час игра Сенад Лукич изведе своите след подаване на Кейта. Девет минути по-късно Итурбе бе изведен сам срещу вратаря и изравни резултата за 2:2. В 83-та минута резервата Ромуло се разписа за 2:3 и изведе гостите напред за първи път в мача. Нервите на Лулич не издържаха и той си изпроси червен картон за грубо нарушение. В последната минута на мача съдията даде спорна дузпа за нарушение на Албертаци срещу Клозе в наказателното поле, като първият получи и червен картон. Рафаел отрази удара от бялата точка на Стефано Маури, но ветеранът първи стигна до топката, за да я довкара за крайното 3:3.

Резултатът от двубоя може да се определи като самоубийствен и за двата тима предвид желанието им за участие в Лига Европа. Лацио и Верона останаха съответно 9-и и 10-и в класирането с по 53 точки, на 2 зад шестия Торино.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
142