Кака: Искам да остана в Милан


Н. Гавазов

Кака: Искам да остана в Милан

Полузащитникът на Милан Кака потвърди, че не възнамерява да напуска клуба през летния трансферен прозорец. Бразилският футболист също така заяви, че слуховете за конфликт в съблекалнята не отговарят на истината и той се намира в добри отношения с всички в отбора.

"Искам да остана, но най-напред трябва да реша някои лични въпроси и след това да взема решение. Привържениците не бива да се безпокоят, аз нямам намерение да си играя с техните чувства. Искам да остана, но първо трябва да взема под внимание своите лични и семейни въпроси. През следващия сезон ще се настройваме на победа в шампионата", заяви Кака.

"Зеедорф? Той трупа треньорски опит. Това е интелигентен човек и бързо ще се научи. Информацията за конфликт в съблекалнята не отговаря на действителността. Ако някое от момчетата ми е по-близко, отколкото друго, това не означава, че между нас има конфликт. Що се отнася до Балотели, това е великолепен футболист. Трябва повече да побеждава, ако иска да бъде герой. Той може да стане истински шампион, притежава забележителен талант и аз много се радвам, че имам приятел като него", каза още бразилецът.

 

  Сподели
91