Савичевич: Реферите помагат на Ювентус


Н. Гавазов

Савичевич: Реферите помагат на Ювентус

Президентът на Футболната асоциация на Черна гора Деян Савичевич заяви, че Ювентус е подпомаган от реферите през този сезон. Бившият футболист на Милан даде интервю за Radio Sportiva, в което отправи някои радикални обвинения срещу "бианконерите".

"Ювентус доминира през последните години, но специално през този сезон този отбор бе тикан от реферите. Съгласен съм с Руди Гарсия, който каза, че реферите са помогнали на Юве. Така или иначе те щяха да спечелят Скудетото, но и получиха много помощ", заяви Савичевич.

Деян сподели мнението си и за хаотичната ситуация в бившия си клуб Милан.

"Милан се бори и това е съвсем естествено след пристигането на Зеедорф. Мисля, че той добре се справя, въпреки че не разполага със същите големи играчи, които бяха по наше време и многото контузени футболисти. През лятото ръководството трябва да определи целите пред клуба и на базата на това да реши какво да се прави. Харесват ми Адел Таарабт и Адил Рами, надявам се те да останат. Вучинич? Той направи грешка, че остана в Торино. На негово място щях да си тръгна", добави бившият футболист на Милан.

 

  Сподели
67