Интер не успя да вземе три точки от Болоня


FUTBOL-TV

Интер не успя да вземе три точки от Болоня

Интер не успя да победи Болоня, като двата тима завършиха наравно при резултат - 2:2 в срещата си от кръга на Серия А. Нещо повече гостите бяха много близо до победата, след като в добавеното време при една контраатака Роберт Акуафреска пробва удар, който бе отразен от стража на Интер, а при добавката нападателят не успя да се разпише от отлична позиция.

Иначе срещата започна добре за домакините, които още в 6-ата минута откриха резултата след гол на Мауро Икарди, който засече центриране на Нагатомо отляво. В 35-ата минута Микеле Пациенца изравни. В 63-ата минута Икарди даде нова преднина на своя тим със страхотен гол от границата на наказателното поле, а десет минути по-късно капитанът на Болоня Панайотис Коне изравни, наказвайки грешка в защитата на Интер.

В 84-ата минута Диего Милито можеше да направи 3:2, но пропусна дузпа, отсъдена за задържане на Родриго Паласио в наказателното поле. Така Интер събра 50 точки - с 2 по-малко от 4-ия Фиорентина, който обаче има и мач по-малко. Болоня пък се изравни с 16-ия Киево с 27 точки.

  Сподели
145