Рея: Ядосан съм, че не бихме Милан


Н. Гавазов

Рея: Ядосан съм, че не бихме Милан

Старши-треньорът на Лацио Еди Рея заяви, че е ядосан заради това, че отборът му не успя да победи Милан в неделя. Както е известно, двата тима завършиха при резултат 1:1 и по такъв начин столичани не успяха да се възползват от грешните стъпки на Интер и Парма, които са пред Лацио в класирането.

"Ядосан съм, защото имахме чудесна възможност. Нашият сезон не завършва с двубоя срещу Милан, но ние наистина можехме да победим. Оттук до края ще имаме и други шансове, ще се постараем да не ги загубим и да зарадваме феновете", заяви Рея.

"Всички срещи са решаващи. Ядосани сме, че не победихме Милан, защото всичко бе в нашите ръце. Сега мислим за двубоя с Дженоа и за това, как да спечелим точките, които загубихме на "Олимпико". Колко точки трябва да имаме, за да се класираме за Европа? Всичко зависи от това, какво правим в мачовете срещу съперниците си. Отиваме на "Сан Сиро" да играем с Интер и приемаме Парма у дома си, но трябва да мислим и за мачовете с останалите отбори. Не може повече да си позволяваме подобни подхлъзвания", каза още наставникът на Лацио.

 

  Сподели
219