Зеедорф: Показахме, че сме сплотени


Н. Гавазов

Зеедорф: Показахме, че сме сплотени

Старши-треньорът на Милан Кларънс Зеедорф коментира срещата с Лацио в рамките на 29-я кръг на Примера дивисион. Както е известно, двата отбора не се победиха и завършиха при резултат 1:1. Наставникът на "росонерите" изрази задоволството си от характера, който са демонстрирали неговите футболисти.

"Показахме, че сме сплотени и искаме да вървим напред. Всички момчета си помагаха на терена по време на мача и е жалко, че не взехме трите точки. Започнах с Пацини, защото прецених, че ще е по-полезен в този мач. Предполагах, че с този състав ще създадем повече проблеми на Лацио. Надявах се да ги изненадаме с включването на втори нападател през втората част и да стигнем до още един гол, но за съжаление получихме гол в нашата врата и срещата завърши при този резултат", заяви Зеедорф.

"Адриано Галиани каза, че би предпочел да печелим мачовете си дори да играем зле. Може би ако продължим в този дух, той ще бъде доволен. Но наистина в момента най-важни са резултатите, трябва да сме компактни на терена и да не позволяваме на съперника да създава много положения. Няколко пъти ни се случи да играем добре, но да губим", каза още холандският треньор.

 

  Сподели
88