Бенитес: Дори с десет човека играхме по-добре


Н. Гавазов

Бенитес: Дори с десет човека играхме по-добре

Старши-треньорът на Наполи Рафа Бенитес коментира срещата с Фиорентина в рамките на 29-я кръг на Серия А. Както е известно, "партенопеите" претърпяха поражение с 1:0, след като останаха с човек по-малко в края на първото полувреме. Испанският специалист смята, че отборът му не е заслужавал да загуби мача.

"Искам да похваля играчите си. Справихме се добре, имахме много положения за гол. Дори с десет човека търсехме начин да вкараме гол. Много е жалко, че се получи подобно нещо, играчите ми оставиха всичките си сили на терена", заяви Бенитес.

"Дори с десет човека играхме по-добре от Фиорентина. Поради това не предприех много промени. Съперникът постави Куадрадо на десния край и там нямаше какво толкова да променям, за да добавя свежест в отбраната", каза още испанецът.

"Не обсъждам арбитрите, така че може сами да коментирате, но това няма да промени нещата. Мисля, че просто не ни провървя - не успяхме да реализираме положенията си за гол. А и стражът на Фиорентина бе на висота. Продължавам да вярвам в успеха, в това, че имаме сили да догоним Рома. Изостанахме от Рома на шест точки, а това ме безпокои", завърши Бентес.

 

  Сподели
103