Мадзари: Винаги трябва да играем по този начин


Н. Гавазов

Мадзари: Винаги трябва да играем по този начин

Старши-треньорът на Интер Валтер Мадзари остана доволен от играта на своите футболисти в двубоя срещу Хелас Верона в рамките на 28-я кръг на Серия А. Както е известно, "нерадзурите" победиха съперника си с 2:0 и се изкачиха на четвъртото място в класирането. Специалистът отдели специално внимание и на Хернанес, който удари напречната греда, а според статистиката, миланци спечелиха всичките си четири мача, в които бившият футболист на Лацио започна срещите.

"Винаги съм казвал, че трябва да играем по този начин, независимо дали сме у дома или навън. След това ще видим къде ще бъдем в таблицата за класиране. Това е и нашата цел. Винаги съм харесвал Хернанес, още когато бях в Наполи той ми направи впечатление. Мисля, че той може да се справи още по-добре, тъй като все още не играе на сто процента", заяви Мадзари.

"От самото начало се опитвам да втълпя на играчите си, че те трябва да търсят победата от първия съдийски сигнал и да запазят този манталитет, независимо къде играят. Това значи, че трябва да се борим за всяка топка и винаги да търсим победата. Може да видите, че в последните двубои отборът използва точно този подход. Бъдещето ми? През следващия сезон със сигурност ще бъде треньор, тъй като имам договор до 2015 година", каза още наставникът на Интер.

 

  Сподели
78