Милан - Парма: Мач с няколко неизвестни


Н. Гавазов

Милан - Парма: Мач с няколко неизвестни

Милан - Парма
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 16.03.2014г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Милан, който има само две победи в последните си шест мача, посреща устремилият се към евротурнирите отбор на Парма. "Росонерите" загубиха последните си два двубоя в Серия А, както и гостуването си на Атлетико в средата на седмицата, а заради лошите резултати се заговори за смяна на Зеедорф със Спалети. В момента Милан се намира на десето място, на девет точки от топ 5, а в четвъртък Адриано Галиани заяви, че целта пред отбора е участие в Лига Европа.

Парма се намира във възход. "Дуковете" влизат в срещата без загуба в последните си пет двубоя, с четири победи от шест мача и невероятна форма на Марко Пароло и Антонио Касано. През миналата седмица хората на Роберто Донадони победиха Хелас Верона с 2:0, записвайки втори пореден успех. Парма е шести, на две точки от топ 4 и на осем пункта пред утрешния си противник.

Петаня и Ел Шаарави са контузени и няма да играят, както и Де Шилио, който е наказан. Под въпрос е участието на Марио Балотели, но последните съобщения са, че италианецът ще играе.

Единствен отсъстващ за гостите е Габриел Палета, така че на негово място ще видим Филипе. Донадони няма да променя схемата на игра и ще използва 4-3-3 с Касано, Паладино и Биябияни начело на атаката.

Поредният мач от италианския уикенд, в който няма изявен фаворит. Интригата в двубоя се допълва от Марио Балотели и Антонио Касано - първият е без гол в последните пет срещи на "росонерите", а относно Антонио, ще е много интересно да видим, дали той ще успее да вкара гол на бившия си отбор. Мач с няколко неизвестни, чиито отговор ще получим утре.

Прогноза за: Милан - Парма 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

19 февруари Милан - Атлетико Мадрид 0:1 (Шампионска лига)
23 февруари Сампдория - Милан 0:2 (Серия А)
02 март Милан - Ювентус 0:2 (Серия А)
08 март Удинезе - Милан 1:0 (Серия А)
11 март Атлетико Мадрид - Милан 4:1 (Шампионска лига)

Парма:

09 февруари Парма - Катаня 0:0 (Серия А)
16 февруари Аталанта - Парма 0:4 (Серия А)
24 февруари Парма - Фиорентина 2:2 (Серия А)
02 март Сасуоло - Парма 0:1 (Серия А)
09 март Парма - Верона 2:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Парма

51 срещи
27 победи за Милан
12 равенства
12 победи за Парма
Голова Разлика: 77:51 за Милан

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
224