Анонс на 10 кръг на италианската Серия А


.

Анонс на 10 кръг на италианската Серия А

Удинезе - Рома

Начален час: 22.45
Стадион: "Сан Паоло" (Удине)
Съдия: Антонио Дамато (Барлета)

Срещата е между два отбора в долната половина на таблицата - с еднакви точки и ако е нормално да приемем, че Удинезе може да бъде 13-ти, то за Рома 12-то място е повече от обидно.

Домакините играят много сигурно у дома: 91% от точките са постигнати на собствен терен, победиха Милан тук, но загубиха от затъналия Аталанта. Отборът е сред първите шест по отбелязани голове средно на мач, но е и сред тези които допускат голове.

В отбора на Удинезе няма контузени или наказани играчи. Схемата на игра ще бъде традиционната с която играе отборът у дома: 4-3-3.

Гостите от Рома може би са най-непостоянният отбор: като гости взеха своето от аутсайдерите и загубиха от отбори в горната половина на таблицата. Като домакини загубиха от Ливорно, а победиха Фиорентина. Нападението е четвърто по отбелязани голове, но защитата е ужасяваща: след тях по допуснати голове с само Дженоа.

Поради контузии извън отбора ще бъдат Писаро, Тоти, Серджио и Тонето поради контузии. Схемата с която ще излезе отборът е 4-2-3-1.

Статистика между двата отбора в последните десет срещи е 6 победи за Рома, 2 победи за Удинезе и 2 срещи са завършили наравно.

Проноза за Удинезе - Рома 1:0

Последни 5 мача на двата отбора:

Удинезе: ЗЗППП
Рома: ЗРЗПП

Коефиценти на bwin:

Удинезе: 2.35
Равен : 3.20
Рома 2.90

 

Наполи - Милан

Начален час: 22.45
Стадион: "Сан Паоло" (Неапол)
Съдия: Никола Рицоли (Болоня)

Среща между два отбора, които са съседи в таблицата и с разлика само от две точки. Въпреки това, шестото място на Милан не е привично за този велик отбор и признаците, че излиза от кризата трябва да се потвърдят в тази среща, разбира се ако възпитаниците на Леонардо играят по начин по който го правеха досега.

Домакините са другият отбор, който играе сигурно на домашен терен, но истината е, че победите бяха срещу последните трима в класирането, при първия сериозен сблъсък срещу Удинезе завършиха наравно 0:0. Нападението се справя добре и бележи голове, но защита е сред четирите допуснали най-много голове в Серия А. Контини поради наказание, а Сантакроче, Зунига и Дезерби поради контузии няма да вземат участие в двубоя. Схемата на игра на домакините ще бъде 3-4-3, като нападението ще се води от Куалиарела.

Гостите дават всички признаци, че излизат от нокдауна в който бяха изпаднали след разгрома от Интер с 0:4 и вече имат три поредни победи, като едната е срещу Реал Мадрид. Ако не загубят и на "Сан Паоло" ще влязат в серия от пет поредни мача без загуба. За срещата от групата поради контузии отпадат Бонера, Ди Дженаро,Абиати, Ониеву, Сторари, Гатузо и Янкуловски. Схемата, която Леонардо ще приложи е много офанзивна: 4-3-3, което е нов експеримент на треньора.

Статистиката между двата отбора в последните десет срещи е една победа за Наполи, 5 победи за Милан и 4 срещи завършили без победител, голова разлика: 7-13.

Проноза за Наполи - Милан 2:2

Последни 5 мача на двата отбора:

Наполи: ППЗПЗ
Милан: ПППРЗ

Коефиценти на bwin:

Наполи: 2.80
Равен : 3.15
Милан 2.45

 

Ливорно - Аталанта

Начален час: 22.45
Стадион: "Армандо Пикчи" (Ливорно)
Съдия: Мауро Бергонези (Генуа)

И двата отбора се намират в зоната на изпадащите и ако Ливорно загуби срещата ще влоши още повече положението и е твърде вероятно да се смъкне на последното място в таблицата. Мачът ще бъде едно истинско дерби между аутсайдерите в Серия А.

Ливорно все още нямат победа като домакини, но в предишният кръг успя да хърли бомбата побеждавайки като гост Рома с 1:0. Статистиката показва, че това е най-слабото нападение: по гол на три мача, но и защитата е стабилна и е сред осемте най-добри в първенството. Де Лучия е наказан, а контузени са Мозарт, Ривас, Пертичоне и Барди. Схемата на отбора за мача ще бъде 3-5-2.

Гостите започнаха непостоянно и колебливо: завършиха у дома безлично 0:0 с Катания, а победиха Удинезе на негов терен с 3:1. Но след това отборът се стабилизира и в момента в пет срещи са без загуба.Нападението е по-добрата част от отбора - седмо в Серия А по отбелязани голове, но защитата допуска по повече от един гол на мач. Няма наказани футболисти, но лазарета е пълен: Акуафреска, Ферейра, Пинто, Манфредини, Тибони, Де Асцентис. Схемата на игра ще бъде 4-4-2.

Статистиката между двата отбора в последните осем срещи е една победа за Ливорно, три победи за Аталанта и 4 срещи са завършили наравно. Домакините вече трети мач нямат победа срещу Аталанта.

Проноза за Ливорно - Аталанта 2:2

Последни 5 мача на двата отбора:

Ливорно: ПЗРЗЗ
Аталанта: ППРРР

Коефиценти на bwin:

Ливорно: 2.35
Равен : 3.05
Аталанта: 3.05

 

Парма - Бари

Начален час: 22.45
Стадион: "Енио Тардини" (Парма)
Съдия: Леонардо Баракани (Флоренция)

И двата отбора имат еднакъв брой точки - 14 и делят седмото място в класирането. Точка ги дели от зоната даваща участие в Шампионската лига, друг е въпроса реални ли са тези надежди.

Парма имат три победи като домакини и явно ще разчитат основно на домакинските си срещи. Нападението и защитата са сред средняшките в първенството, а основна слабост е непостоянството в играта: победа като гост над Лацио (гол на Божинов) и веднага след това последва загуба у дома срещу Каляри. Наказани футболисти няма, но поради контузии няма да играят Марига, Русо, Биябияну и Писано. Схемата на игра ще бъде 5-3-2, като Валери Божинов ще е начело на атаката.

Бари е единственият отбор, който няма загуба като гост. Нападението се представя слабо, но за сметка на това защитата е най-добрата в първенството и допуска средно по гол на два мача. Донда, Паро, Греко, Сторзини и Ривас няма да вземат участие в срещата поради контузии. Схемата с , която ще излезе отборът е 4-4-2.

Статистиката показва, че Парма е неудобен домакин за Бари: 4 поредни победи за "пармалатите" и средно по два отбелязани гола в домакинските мачове.

Проноза за Парма - Бари 0:0

Последни 5 мача на двата отбора:

Парма: ЗПРЗП
Бари: ППРРЗ

Коефиценти на bwin:

Парма: 1.95
Равен : 3.05
Бари: 4.15

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160