Интер - Сасуоло: Нерадзурите ще сложат край на лошата серия


Н. Гавазов

Интер - Сасуоло: Нерадзурите ще сложат край на лошата серия

Интер - Сасуоло
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 09.02.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Себастиано Перуцо


Футболистите на Интер имат приятни спомени от срещата си със Сасуоло през първата част от сезона, в която "нерадзурите" пометоха съперника си със 7:0. "Неровердите" нямаха нито едно положение в онзи мач, така че победата на колектива на Валтер Мадзари не буди никакви съмнения. През последните седмици обаче миланци нямат особени поводи за радост, защото Интер е в серия от пет поредни мача без победа, а наставникът на тима освен, че трябва да строи отбора, той решава и въпроси свързани с неща извън терена. След 22 мача "Нерадзурите" се намират на шесто място, на две точки от петия Хелас Верона.

Сасуоло след красивата си победа над Милан допусна три загуби, включително от своя конкурент в битката за оцеляване Ливорно. Това доведе до уволнението на Франеско де Еузебио и замяната му с Алберто Малезани, който има тежката задача да запази елитния статут на тима, а това не е невъзможна задача, защото Сасуоло може и да се намира на предпоследното място, но е само на точка от 16-я Болоня, впрочем, последните шест отбора са събрани в три точки, така че до края на шампионата в Серия А е възможно да се случи абсолютно всичко в тази част на таблицата на класиране.

Интер влиза в мача с две загуби в кадрово отношение, Естебан Камбиасо ще отсъства две седмици заради травма, а Рики Алварес е извън строя за месец, което е удар за атакуващата линия на "нерадзурите".

Проблемите при Сасуоло са още по-големи. Извън игра заради травми са Ачерби, Масучи, Манянели, Газола, Теранова и Алексе. Мендес е наказан.

Вероятно Интер ще се опита да установи надмощие от първия съдийски сигнал, докато гостите ще приложат стила на игра на "нерадзурите" - рушене на играта в средата на терена и използването на контраатаките като основно средство за противопоставянето на Интер. Качеството в състава на Валтер Мадзари е по-голямо, освен това миланци играят пред собствена публика, а всичко това дава предимство на домакините, които е по-вероятно да победят, отколкото да загубят точки.

Прогноза за: Интер - Сасуоло 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

09 януари Удинезе - Интер 1:0 (Купа на Италия)
13 януари Интер - Киево 1:1 (Серия А)
19 януари Дженоа - Интер 1:0 (Серия А)
26 януари Интер - Катаня 0:0 (Серия А)
02 февруари Ювентус - Интер 3:1 (Серия А)

Сасуоло:

06 януари Дженоа - Сасуоло 2:0 (Серия А)
12 януари Сасуоло - Милан 4:3 (Серия А)
19 януари Сасуоло - Торино 0:2 (Серия А)
26 януари Ливорно - Сасуоло 3:1 (Серия А)
02 февруари Сасуоло - Верона 1:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Сасуоло

1 среща
1 победа за Интер
0 равенства
0 победи за Сасуоло
Голова Разлика: 7:0 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
147