Бенитес: Надявам се, че Жервиньо няма да вкара в реванша


Н. Гавазов

Бенитес: Надявам се, че Жервиньо няма да вкара в реванша

Старши-треньорът на Наполи Рафаел Бенитес не бе особено разстроен от снощното поражение от Рома в рамките на полуфиналите на Купата на Италия. Както е известно, столичният клуб постигна победа с 3:2, след като преди това водеше с два гола.

"Мачът бе великолепен и всички фенове трябва да се радват, гледайки такива мачове. Позитивната страна се състои в това, че вкарахме два гола и в реакцията на поражението в Бергамо, но няма нищо добро в това, че на почивката се оттеглихме с два гола пасив", заяви Бенитес.

"Може да победим на "Сан Паоло". Съперникът бе добър, особено в ситуацията с третия гол и бе много трудно да го спрем. Но първият гол дойде от засада. Това е очевидно и тук няма какво да говорим", допълни испанецът.

"Искам да отправя комплименти към Жервиньо за двата му отлични гола, но много се надявам, че той няма да вкара със втория мач. Смятам, че може да вкараме в реванша и ако го направим, ще се класираме за финала. Победа с 1:0 ще е достатъчно. Много съжалявам, че пропуснахме трети гол, но нашият отговор беше много позитивен. Наполи е нов отбор с голямо количество нови играчи и според мен е поразително, че тимът се представя толкова добре. Вярвам, че се намираме на правилния път", завършва наставникът на Наполи.

 

  Сподели
105