Де Роси: Успяхме да се изправим и отвърнем на удара


Н. Гавазов

Де Роси: Успяхме да се изправим и отвърнем на удара

Лидерът на Рома Даниеле Де Роси, след първата полуфинална среща от Купата на Италия против Наполи, приветства Руди Гарсия за това, че старши-треньорът е променил манталитета на отбора. Както е известно, мачът на "Олимпико" се превърна в истински трилър, след като столичани загубиха преднината си от два гола, но в крайна сметка Жервиньо донесе победата с 3:2.

"Това е голяма реклама на играта. Трябва да дадем своите комплименти към Наполи, тъй като те са много качествен отбор и не спряха да се борят. Не беше лесно, но след 2:2 ние отговорихме подобаващо и в крайна сметка спечелихме един много труден мач. Много е важно, че победихме с 3:2, със сигурност е по-добре от 2:2 преди да заминем за Неапол", заяви Де Роси.

"Винаги сме имали техниката и качеството през последните две години, но нямахме манталитет. Това е нещо, което треньорът ни даде и ни помогна да израснем, така че да играем както го направихме тази вечер. Може да допускаме грешки, но сега се изправихме и отвърнахме на удара", каза още лидерът на Рома.

 

  Сподели
102