Андерсон: Мойс не ми даде шанс


Н. Гавазов

Андерсон: Мойс не ми даде шанс

Полузащитникът Андерсон заяви, че не желае да се завръща в Манчестър Юнайтед след като изтече договорът му под наем с Фиорентина. През сегашната кампания във Висшата лига 25-годишният бразилец едва два пъти попадна в стартовия състав на "червените дяволи". Поради тази причина мениджърът на Юнайтед Дейвид Мойс реши да изпрати Андерсон в италианския отбор, където футболистът ще трупа игрова практика.

Според бразилеца, Мойс просто не му е дал шанс да се прояви. Полузащитникът чувства, че ще е по-добре да остане в клуба от Серия А.

"Честно казано, аз нямах шанс. Мойс ми даде само един или половината, не много. Но той е мениджър и аз трябва да го уважавам. Добре общуваше с мен и нямам причина да се оплаквам", заяви Андерсон.

"Трябва да играя и да имам своя шанс. Във Фиорентина ще съм по-добре. Тук треньорът се нуждае от мен и демонстрира своята вяра в мен. Аз пък мога да показвам своя футбол. Независимо от това, че съм тук само под наем, аз искам да остана дълго време. Фиорентина има забележителен отбор и амбициозен проект. Искам да побеждавам във Флоренция, както са го правили големите играчи в миналото като Едмундо и Батистута. Всички знаят, че Фиорентина е способен да постигне голям прогрес в Италия и в Европа", каза още бразилецът.

 

  Сподели
97