Реднап: Юнайтед ще се завърне по-мощен от всякога


Н. Гавазов

Реднап: Юнайтед ще се завърне по-мощен от всякога

Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс е убеден, че Манчестър Юнайтед ще преодолее всички трудности и ще се завърне на върха благодарение на такива играчи като Хуан Мата, Уейн Рууни, Робин ван Перси и Аднан Янузай. Според бившият наставник на Тотнъм, "червените дяволи" дори ще бъдат по-силни отпреди.

"Всичко, което в момента им е необходимо, е просто да влязат в релси. Юнайтед привлече Хуан Мата, в отбора се върнаха Уейн Рууни и Робин ван Перси. А що за играч е това младо момче Аднан Янузай? Той просто е възхитителен и наистина може да достигне всякакви височини. Напълно е възможно да стане още един велик играч на Манчестър Юнайтед", заяви Реднап.

"Когато завърша кариерата си, най-много ще ми липсва такова място като "Олд Трафорд". За мен този стадион винаги е притежавал специална аура, която се е формирала през годините благодарение на много велики футболисти, стъпвали на този терен. Това е великолепно място и много ми липсва през тази година, тъй като отборът ми не играе във Висшата лига и не може да дойде тук. "Олд Трафорд" е територия на успеха. Погледнете само какво там е успял да постигне Сър Алекс Фъргюсън - най-добрият мениджър когото е виждала тази страна", допълни наставникът на КПР.

"Юнайтед е силен с традициите си и аз съм убеден, че те ще се завърнат по-мощни от всякога. Да, случи се малък провал, но аз знам,ч е този отбор ще се върне обновен и още по-силен", завършва Реднап.

 

  Сподели
100