Таарабт: В Милан пристигна мароканският Балотели


Н. Гавазов

Таарабт: В Милан пристигна мароканският Балотели

Новото попълнение на Милан Адел Таарабт сподели впечатленията си след своя трансфер в италианския клуб. Както е известно, на 30 януари "росонерите" обявиха, че са привлекли под наем до края на сезона мароканския национал, който веднага бе включен в заявката за плейофите на Шампионска лига.

"Успях да поиграя за няколко много добри отбора, но все още не съм играл за тим от нивото на Милан. Това е професионален и високоорганизиран клуб и аз нямам търпение да се проявя в него", заяви Таарабт.

"Много се зарадвах когато разбрах, че такъв клуб се интересува от мен. Контрактът ми с Милан е мечта, която се превърна в реалност. Като футболист съм плеймейкър, но мога да играя отляво и отдясно. Милан винаги е играл с голямо количество атакуващи футболисти. Атаката е заложена в ДНК-то на Милан. ДНК-то на този клуб е по-атакуващо, отколкото например в Интер", продължи мароканецът.

"Не мисля, че имам труден характер. Може би някои хора не обичат откровените и прями хора. Казваха ми, че Милан няма да подпише с мен, тъй като вече си има в отбора Балотели. Сега тук се появи мароканският Балотели", завършва Таарабт.

 

  Сподели
94