Конте: Можехме да вкараме повече от три гола


Н. Гавазов

Конте: Можехме да вкараме повече от три гола

Старши-треньорът на Ювентус Антонио Конте сподели мнението си за срещата от 22-я кръг на Серия А с Интер. Както е известно, шампионите доминираха през всичките 90 минути и благодарение на попаденията на Стефан Лихтщайнер, Артуро Видал и Джорджо Киелини победиха съперника си с 3:1.

"Когато се готвим за мачовете, преработваме всичко, до най-малките детайли. Трябва да отдадем необходимото на моите футболисти, те се справиха отлично. Жалкото е, че пропуснахме гол. Това ни причини няколко неприятни момента в края. Трябва да оказва натиск на противника през цялата среща и да се търси гола, който още повече ще отвори играта", заяви Конте.

"Вкарваме повече от всеки друг в шампионата и сега можехме да вкараме повече от три гола. Ханданович в някои ситуации спаси Интер. Винаги съм искал моите отбори да бъдат водещи. Много по-интересно е да атакуваш, отколкото да стоиш в отбрана", допълни наставникът на Ювентус.

"Относно Освалдо, той искаше да дойде тук. Играчът намали претенциите си относно своята заплата, за да може преходът да се осъществи. Пабло ще подсили нашата атака и ще създаде конкуренция в тази линия", каза още Конте.

 

  Сподели
95