Ювентус няма да сгреши срещу Удинезе


Н. Гавазов

Ювентус няма да сгреши срещу Удинезе

Ювентус - Удинезе
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 01.12.2013г.
Час: 19:30
Съдия: Джанпаоло Калварезе

Новият лидер Ювентус посреща Удинезе в мач от 14-я кръг на Серия А и ще се опита да се задържи на върха в класирането. Фриулци от своя страна също ще направят опит да надградят постигнатото срещу един от кандидатите за топ 3 - Фиорентина - и при благоприятно стечение на обстоятелствата да се промъкнат сред първите седем отбора в първенството. Последните срещи между тези два тима винаги са били много напрегнати, интересни и с голям емоционален заряд. Няма никакво съмнение, че утре вечер градусът на борбата отново ще бъде висок.

Ювентус влиза в мача със серия от шест победи и едно равенство във всички турнири, като загубените точки са срещу Реал Мадрид в Шампионска лига. В последния кръг на вътрешното първенство "бианконерите" победиха Ливорно в Тоскана и възползвайки се от поредната грешна стъпка на Рома, оглавиха класирането в Серия А с пункт пред "римските вълци". В средата на седмицата пък колективът на Конте си отвори вратата към плейофите на Шампионска лига побеждавайки Копенхаген с 3:1.

Не са лоши новините и от към Удине. През миналия уикенд местният отбор победи фаворита Фиорентина с 1:0 и така сложи край на неуспешната си серия от двете предни загуби срещу Интер и Катания. Фриулци се отдалечиха от опасната зона и вече се намират на 11-то място, на шест точки от 18-я Сампдория.

В този мач няма да могат да играят за Ювентус контузените Исла, Джовинко и Пепе, както и наказаният Асамоа. Лихтщайнер и Бардзали са под въпрос за срещата, но най-вероятно двамата няма да могат да участват в двубоя.

Гостите нямат нови контузени или наказани от последния си мач.В лазарета се намират Маикосуел, Муриел и Рание. Единственият проблем пред Франческо Гуидолин е с каква защитна формация да излезе. По всичко личи, че специалистът ще заложи на четирима бранителя, което означава, че схемата на игра ще е 4-2-3-1 и по-малко вероятната 4-1-4-1.

Както казахме в началото, срещите между тези съперници преминават при висок градус и имаме всички основания да твърдим, че сблъсъкът между по-качествения състав на шампиона с тактическия гений на Франческо Гуидолин ще направи интересен мача. Но нека бъдем и реалисти. Най-добрият домакин в Серия А (6 победи в 6 мача) посреща един от най-слабите гости (6 загуби в 7 мача). Какво тогава трябва да очакваме от този двубой?

Прогноза за: Ювентус - Удинезе 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

02 ноември Парма - Ювентус 0:1 (Серия А)
05 ноември Ювентус - Реал Мадрид 2:2 (Шампионска лига)
10 ноември Ювентус - Наполи 3:0 (Серия А)
24 ноември Ливорно - Ювентус 0:2 (Серия А)
27 ноември Ювентус - ФК Копенхаген 3:1 (Шампионска лига)

Удинезе:

27 октомври Удинезе - Рома 0:1 (Серия А)
30 октомври Сасуоло - Удинезе 1:2 (Серия А)
03 ноември Удинезе - Интер 0:3 (Серия А)
09 ноември Катаня - Удинезе 1:0 (Серия А)
24 ноември Удинезе - Фиорентина 1:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Удинезе

78 срещи
52 победи за Ювентус
15 равенства
11 победи за Удинезе
Голова Разлика: 162:66 за Ювентус

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148