Болоня - Интер: Гостите ще продължат добрата си серия


Н. Гавазов

Болоня - Интер: Гостите ще продължат добрата си серия

Болоня - Интер
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 24.11.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти


След като спечели седем точки в три мача, в кръга преди международната пауза Болоня загуби гостуването си на Аталанта с гол в последната минута на мача. Така хората на Стефано Пиоли останаха много близо до опасната зона и не е изключено след неблагоприятно развитие на срещите от кръга, да се окажат сред последните три тима в класирането.

Интер отговори на домакинската загуба от Рома с три победи и две равенства от общо пет мача, като най-ярък е успехът в Удинезе в началото на този месец, където "нерадзурите" постигнаха класическа победа. В последния кръг обаче срещу Ливорно хората на Мадзари трябваше да положат много усилия за да измъкнат трите точки и феновете на тима трепереха до 90-та минута, когато Нагатомо отбеляза за крайното 2:0.

И двата съперника имат кадрови проблеми и ще излязат в мача без редица водещи футболисти. За домакините няма да играят контузените Черубин, Мантовани, Натали, Стоянович и Гименес. Гостите пристигат без Милито, Икарди, Самуел, Марига, Киву и Кузманович, които се намират в лазарета. Ранокия пък изтърпява наказание. Това означава, че най-вероятно Мадзари ще постави в центъра на отбраната Роландо, който заедно с Жуан и Кампаняро ще образува отбранителната линия пред Ханданович.

Миналата година в двубоите между тези два тима се получиха интересни резултати. През есента Интер победи Болоня с 3:1 при гостуването си в столицата на Емилия-Романя, но през пролетта попадението на Джилардино на "Сан Сиро" остана единствено в мача в Милано. Оттогава обаче настъпиха някои промени в съставите на днешните съперници. Болоня загуби някои важни играчи и това може да се окаже много скъпо в края на сезона. При Интер пък нещата се подобриха с идването на Валтер Мадзари и макар че "нерадзурите" нямат сили за Скудетото, те разполагат с достатъчно силен отбор, който поне на този етап е в състояние да се бори за топ 3. Болоня е отборът, който не успя да спечели 10 от последните си 11 домакински мача и тук ще използваме статистиката за да кажем, че "рособлу" загубиха осем от последните си 9 срещи против Интер. Това само може да ни убеди в едно: фаворит за победа на "Ренато Д'Алия" тази вечер е колективът на Мадзари.

Прогноза за: Болоня - Интер 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Болоня:

20 октомври Сасуоло - Болоня 2:1 (Серия А)
27 октомври Болоня - Ливорно 1:0 (Серия А)
30 октомври Каляри - Болоня 0:3 (Серия А)
04 ноември Болоня - Киево 0:0 (Серия А)
10 ноември Аталанта - Болоня 2:1 (Серия А)

Интер:

20 октомври Торино - Интер 3:3 (Серия А)
26 октомври Интер - Верона 4:2 (Серия А)
29 октомври Аталанта - Интер 1:1 (Серия А)
03 ноември Удинезе - Интер 0:3 (Серия А)
09 ноември Интер - Ливорно 2:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Болоня - Интер

147 срещи
43 победи за Болоня
34 равенства
70 победи за Интер
Голова Разлика: 227:180 за Интер

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157