Милан ще постигне минимална победа срещу Дженоа


Н. Гавазов

Милан ще постигне минимална победа срещу Дженоа

Милан - Дженоа
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 23.11.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Джервасони

Милан посреща отлично представящия се Дженоа в мач от 13-я кръг на Серия А. "Росонерите" се надяват, че международната пауза ще им помогне да потърсят първата си победа от четири мача насам, още повече, че преди почивката миланци завършиха 0:0 с Киево - новината е добра, тъй като за "росонерите" това е първата суха мрежа от октомври. След 12 мача Милан е на десето място в класирането и има в актива си 13 точки.

Относно Дженоа, мнозина специалисти чертаеха черни перспективи за "грифоните" през този сезон, но генуезци опровергаха всички прогнози и спокойно може да кажем, че Дженоа е една от изненадите на шампионата. В момента тимът е на седмо място в класирането, на 4 точки пред Милан и има само едно поражение в последните си 6 мача.

Добрата новина за домакините е, че в строя се завръща Марио Балотели. С това всъщност приключват положителните вести, тъй като в лазарета се намират Силвестре, Пацини, Де Шилио, Ел Шаарави и Ночерино. Наказан е Рикардо Монтоливо.

Относно Дженоа, контузени са Зе Едуардо и Гамберини. Куцка се възстанови от травмата, но ще започне от пейката мача, като Фетфадзидис ще бъде на левия фланг на атаката на гостите.

Последните четири мача тук завършиха с победи 1:0 за Милан. Само за статистиката ще кажем, че последният успех на Дженоа на "Сан Сиро" е от преди повече от половин век. Предполага се, че "грифоните" ще играят по-прибрано, опитвайки се опасно да контраатакуват. Милан пък ще има тежка задача относно превземане вратата на противника, но "росонерите" има голяма нападателна мощ и вероятно ще успеят да вкарат гол пред собствената си публика.

Прогноза за: Милан - Дженоа 1:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

30 октомври Милан - Лацио 1:1 (Серия А)
02 ноември Милан - Фиорентина 0:2 (Серия А)
06 ноември Барселона - Милан 3:1 (Шампионска лига)
10 ноември Киево - Милан 0:0 (Серия А)
16 ноември Йънг Бойс - Милан 1:3 (Приятелска среща)

Дженоа:

20 октомври Дженоа - Киево 2:1 (Серия А)
27 октомври Ювентус - Дженоа 2:0 (Серия А)
30 октомври Дженоа - Парма 1:0 (Серия А)
03 ноември Лацио - Дженоа 0:2 (Серия А)
10 ноември Дженоа - Верона 2:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Дженоа

98 срещи
46 победи за Милан
34 равенства
18 победи за Дженоа
Голова Разлика: 156:97 за Милан

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135