Киево - Милан: Росонерите ще сложат край на лошата си серия


Н. Гавазов

Киево - Милан: Росонерите ще сложат край на лошата си серия

Киево - Милан
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 10.11.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Орсато

Киево - Милан е двубой между два отбора, които се намират в дълбока криза и ще направят всичко възможно за да спасят сезона си. "Летящите магарета" през миналата седмица завършиха наравно при гостуването си на Болоня и по такъв начин сложиха точка на серията си от шест поредни загуби (!), които изпратиха отбора на последното място в класирането и на 4 пункта от спасителния бряг - все още нищо не е загубено за веронци. Въпреки това, въпросителните към играта на колектива на Джузепе Санино остават, особено това се отнася за атакуващата линия, която е отбелязала само седем гола.

Милан продължава да се представя възможно най-лошо и единственото оптимистично нещо, което се случи тази седмица в лагера на "росонерите" е изказването на Адриано Галиани, че клубът продължава да вярва на Масимилиано Алегри, който пък заяви, че след завръщане на контузените в строя неговият тим ще изглежда по съвсем друг начин. Иначе, Милан се намира в серия от три поредни мача без победа във вътрешното първенство и общо пет двубоя без успех във всички турнири. Така "росонерите" се свлякоха на 11-то място в класирането и са на три точки от опасната зона.

Симоне Бентиволио и Клаитон са контузени от домакините. Букари Драме се завърна и тренира с останалата част от групата, но вероятно ще започне от пейката. Предполага се, че Санино ще заложи на игра 4-4-2 или 3-5-2, но така или иначе, "магаренцата" ще излязат в срещата с двама нападатели.

Лазаретът на гостите продължава да бъде пълен. Там се намират Матиас Силвестре, Джампаоло Пацини, Матиа Де Шилио, Марко Амелия и Антонио Ночерино. Марио Балотели пък изтърпява наказание.

Преди този мач трябва да кажем, че Милан спечели последните си 13 сблъсъка срещу Киево във всички състезания, включително и това, че "росонерите" взеха и двете полувремена в последните си шест двубоя срещу веронци. Според статистиката, гостите са фаворит в мача, но и без нея е ясно, че в състава на Алегри има по-качествени състезатели от този на Санино. Проблем за Милан е това, че отборът игра двубой от Шампионска лига в средата на седмицата. Въпреки този факт, както и подобрената игра на домакините в защита, на Киево ще е много трудно да измъкне нещо от срещата. По-вероятно е веронци да претърпят поражение, отколкото да вземат точката, а за амбициите на миланци може да съдим по изказването на техния треньор: "Нетърпелив съм да спечелим мача, както впрочем и играчите ми".

Прогноза за: Киево - Милан 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Киево:

05 октомври Киево - Аталанта 0:1 (Серия А)
27 октомври Дженоа - Киево 2:1 (Серия А)
31 октомври Киево - Фиорентина 1:2 (Серия А)
31 октомври Рома - Киево 1:0 (Серия А)
04 ноември Болоня - Киево 0:0 (Серия А)

Милан:

22 октомври Милан - Барселона 1:1 (Шампионска лига)
27 октомври Парма - Милан 3:2 (Серия А)
30 октомври Милан - Лацио 1:1 (Серия А)
02 ноември Милан - Фиорентина 0:2 (Серия А)
06 ноември Барселона - Милан 3:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Киево - Милан

22 срещи
2 победи за Киево
3 равенства
17 победи за Милан
Голова Разлика: 42:16 за Милан


Коефициенти от bet365:
Киево - 3.80
Равен - 3.30
Милан - 2.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
255