Интер - Ливорно: Нерадзурите ще спечелят трите точки


Н. Гавазов

Интер - Ливорно: Нерадзурите ще спечелят трите точки

Интер - Ливорно
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 09.11.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Себастиано Перуцо

Интер посреща Ливорно в среща от 12-я кръг на Серия А и хората на Валтер Мадзари ще направят всичко възможно за да се задържат в топ 4, а това може да стане по един-единствен начин - чрез победа. Интер се завърна към добрата си форма и спечели осем точки в последните си четири мача, последният успех е миналата седмица при гостуването на негостоприемния Удинезе, където миланци благодарение на попаденията на Паласио, Ранокия и Алварес постигнаха класически успех.

Ливорно имаше добър старт, но четирите поредни загуби приближиха тима към зоната на изпадащите. На лошата серия бе сложен край при домакинствата на Торино и Аталанта, в които хората на Давиде Никола спечелиха четири точки, а за срещата с "биковете" вероятно ще се говори още дълго време. След 11 изиграни мача тосканският отбор се намира на 14-то място, имайки в актива си 12 точки - три повече от зоната на изпадащите.

Милито, Кампаняро, Самуел, Икарди и Киву са контузени и няма да играят в мача. Жуан изтърпява наказание, но Хавиер Санети може да направи своето завръщане на терена.

Ливорно пристига без контузените Рубен Бота и Марко Биаджанти. По-голям проблем обаче е отсъствието на четиримата наказани - Ленадро Греко, Алфонсо Де Лучия, Андреа Кода и Леандро Ринаудо, което доведе до извънредна ситуация в защитата.

Последната победа на Ливорно тук е преди 71 години, но няма нужда да опираме до статистиката, за да разберем, че гостите имат много малко шансове за пълен успех. Интер се завърна към добрата си форма и ще направи всичко възможно да спечели трите точки. Тосканци вероятно ще се отбраняват дълбоко и ще чакат своя шанс при контраатаките. Очаква се "нерадзурите" да доминират в двубоя и в крайна сметка да го спечелят.

Прогноза за: Интер - Ливорно 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

05 октомври Интер - Рома 0:3 (Серия А)
20 октомври Торино - Интер 3:3 (Серия А)
26 октомври Интер - Верона 4:2 (Серия А)
29 октомври Аталанта - Интер 1:1 (Серия А)
03 ноември Удинезе - Интер 0:3 (Серия А)

Ливорно:

06 октомври Наполи - Ливорно 4:0 (Серия А)
20 октомври Ливорно - Сампдория 1:2 (Серия А)
27 октомври Болоня - Ливорно 1:0 (Серия А)
30 октомври Ливорно - Торино 3:3 (Серия А)
03 ноември Ливорно - Аталанта 1:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Ливорно

39 срещи
21 победи за Интер
10 равенства
8 победи за Ливорно
Голова Разлика: 77:43 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.30
Равен - 5.00
Ливорно - 10.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
150