Милан - Фиорентина: Оспорван и непредсказуем мач


Н. Гавазов

Милан - Фиорентина: Оспорван и непредсказуем мач

Милан - Фиорентина
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 02.11.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Мацолени

Милан ще посрещне Фиорентина в мач от 11-я кръг на Серия А и ще се опита да сложи край на лошата си серия от три мача, през която "росонерите" претърпяха поражение при гостуването си на Парма, а в средата на седмицата не успяха да победят Лацио у дома си. След десет изиграни мача Милан е десети в класирането с 12 точки в своя актив - с 13 по-малко от третия в класирането.

Фиорентина също ще търси начин да забрави разочарованието срещу Наполи в средата на седмицата, когато претърпя поражение в спорен мач, в който Куадрадо бе неправилно изгонен за симулация, а в действителност колумбиецът бе съборен от Инлер в наказателното поле на "партенопеите". Преди това "виолетовите" се намираха в серия от четири мача без загуба, включително победа над Ювентус с 4:2, което засега оставя Фиорентина на шесто място в класирането с 18 точки в своя актив.

Домакините ще са без Силвестре, Пацини, Бонера, Абиати и Ел Шаарави, които лекуват травми. Мексес е наказан. Този списък на практика лишава Масимилиано Алегри от много опции в защита, не е ясно и какъв състав ще избере наставникът, след като през следващата седмица отборът му има тежко пътуване до Барселона.

За Фиорентина няма да играят контузените Хегази, Гомес и Личич. Апелацията за дисквалификацията на Куадрадо не бе уважена и колумбиецът също пропуска мача, под въпрос е участието на Амброзини, но най-вероятно Масимо ще играе срещу бившия си отбор. Монтела вероятно ще постави Хоакин на десния фланг, а Сантос начело на атаката.

Очакванията са за оспорван и непредсказуем мач. Домакините са по-опитният отбор, но вниманието на Милан е раздвоено и от мача с Барса през следващата седмица, освен това отборът на Алегри е отслабен заради множеството контузени и лошата форма на Балотели. Това ще е двубой, в който победител може да стане всеки един от двата съперника, не е изключено да станем свидетели и на едно ожесточено равенство.

Прогноза за: Милан - Фиорентина 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

06 октомври Ювентус - Милан 3:2 (Серия А)
19 октомври Милан - Удинезе 1:0 (Серия А)
22 октомври Милан - Барселона 1:1 (Шампионска лига)
27 октомври Парма - Милан 3:2 (Серия А)
30 октомври Милан - Лацио 1:1 (Серия А)

Фиорентина:

06 октомври Лацио - Фиорентина 0:0 (Серия А)
20 октомври Фиорентина - Ювентус 4:2 (Серия А)
24 октомври Фиорентина - Пандури 3:0 (Лига Европа)
27 октомври Киево - Фиорентина 1:2 (Серия А)
30 октомври Фиорентина - Наполи 1:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Фиорентина

147 срещи
67 победи за Милан
40 равенства
40 победи за Фиорентина
Голова Разлика: 232:174 за Милан


Коефициенти от bet365:
Милан - 2.05
Равен - 3.50
Фиорентина - 3.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168