Парма - Ювентус: Тежък мач за шампиона


Н. Гавазов

Парма - Ювентус: Тежък мач за шампиона

Парма - Ювентус
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 02.11.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Доменико Чели

Парма ще посрещне Ювентус в един от най-интересните мачове на кръга в Серия А. "Дуковете" се намират в средата на таблицата и имат само 12 точки в своя актив, но колективът на Роберто Донадони вече показа, че срещу големите отбори мобилизира всичките си сили и играе много добре, което се доказа от срещите с Фиорентина и Милан.

Ювентус се завърна на победния път след двете поражения срещу Фиорентина в Серия А и Реал Мадрид в Шампионска лига. В средата на седмицата "бианконерите" пометоха Катания с 4:0, а миналата седмица се наложиха над Дженоа с 2:0, което засега оставя шампионите на трета позиция, на пет точки от лидера Рома. "Хубавото е, че постигнахме два положителни резултата и останахме с две чисти мрежи", заяви Конте след тези двубои.

За домакините няма да играят контузените Палета, Галопа, Окака и Паварини. Лукарели ще застане на левия край на отбраната, която ще е изградена от трима защитници. Валдес ще запази мястото си в средата на терена, което означава, че Маркиони ще получи още малко почивка.

Леонардо Бонучи е оставен извън състава на Ювентус за мача с оглед на това защитникът да получи възможност да си поеме дъх за срещата с Реал Мадрид от Шампионска лига, в която Джорджо Киелини няма да може да играе заради наказание. Вероятно Огбоня ще замени Леонардо. Стефан Лихтщайнер, Мирко Вучинич и Симоне Пепе все още са извън строя заради травма, междувременно Фабио Куялиарела се завърна в строя, след като имаше мускулни проблеми.

Интересен мач се очертава на "Енио Тардини". Домакините са много силни тук и единственият отбор, който ги е побеждавал е Рома, при това "дуковете" успяха да вкарат гол във вратата на столичани - постижение, което нито един обор до този момент не бе правил. Само три дни след тази среща "бианконерите" ще посрещнат Реал Мадрид във важен мач от Шампионска лига и всичко това предполага, че нищо добро не очаква хората на Конте утре вечер. Напълно е възможно торинци да не успеят да победят съперника си, нещо повече, нека не се приема за изненада, ако Парма победи Юве.

Прогноза за: Парма - Ювентус 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Парма:

30 септември Фиорентина - Парма 2:2 (Серия А)
06 октомври Парма - Сасуоло 3:1 (Серия А)
20 октомври Верона - Парма 3:2 (Серия А)
27 октомври Парма - Милан 3:2 (Серия А)
30 октомври Дженоа - Парма 1:0 (Серия А)

Ювентус:

06 октомври Ювентус - Милан 3:2 (Серия А)
20 октомври Фиорентина - Ювентус 4:2 (Серия А)
23 октомври Реал Мадрид - Ювентус 2:1 (Шампионска лига)
27 октомври Ювентус - Дженоа 2:0 (Серия А)
30 октомври Ювентус - Катаня 4:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Парма - Ювентус

49 срещи
10 победи за Парма
16 равенства
23 победи за Ювентус
Голова Разлика: 86:49 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Парма - 4.50
Равен - 3.75
Ювентус - 1.72

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
196