Ювентус няма да има проблеми с Дженоа


Н. Гавазов

Ювентус няма да има проблеми с Дженоа

Ювентус - Дженоа
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 27.10.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Довери

Двете болезнени поражения на Ювентус по никакъв начин не са отклонили торинския отбор от неговия график. "Старата дама" все така е основен претендент за спечелване на Скудетото, освен това "бианконерите" са в борбата за излизане от групите на Шампионска лига. Разликата е в това, че сега в Серия А е развенчан мита за непобедимостта на Ювентус през новия сезон. Трудно е да говорим за криза в колектива на Антонио Конте, но истина, че торинци не играят както през миналия сезон, а отсъствието на флангови играчи и последните грешки на Буфон оказват някакво влияние върху играта на тима.

Джанпиеро Гасперини даде надежда на местните тифози, спечелвайки четири точки в последните си два мача, което само изостри борбата в долната част на таблицата за класиране. "Грифоните" не бяха убедителни при гостуването си на намиращия се в криза Катания, но с автогол на Легроталие три минути последния съдийски сигнал отборът от Лигурия се добра до точката. При домакинството си на Киево Дженоа за първи път показа друго лице от началото на сезона и заслужено спечели мача. След осем изиграна мача генуезци се намират на 15-то място и имат в актива си 8 точки.

За Ювентус няма да играят контузените Пепе, Куалиарела и Лихтщайнер, участието на Вучини е под въпрос. Касерас е готов за мача, но вероятно Конте ще започне срещата с Погба. Също така специалистът ще се върне към игра с трима защитника, след като срещу Реал Мадрид в средата на седмицата треньорът изненада със схема с четирима бранители.

Сантана от гостите е контузен. Други отсъстващи няма, като изключим това, че състоянието на Калайо ще бъде оценено утре преди мача. Може би Гасперини отново ще заложи на схема 3-4-3 с Куца и Антонели по крилата. По-вероятно е атаката да се води от Бертолачи и Биондини, отколкото от Лоди и Матусалем.

Ювентус вероятно ще подложи на натиск съперника си от първите минути на мача и играчите на Конте ще се опитат да вкарат ранен гол, с който да осъществят пълен контрол върху мача. Едва ли "бианконерите" ще подценят съперника си - грешна стъпка тук може да струва много на шампионите, така че най-вероятният резултат в срещата ще е победа за Юве.

Прогноза за: Ювентус - Дженоа 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

29 септември Торино - Ювентус 0:1 (Серия А)
02 октомври Ювентус - Галатасарай 2:2 (Шампионска лига)
06 октомври Ювентус - Милан 3:2 (Серия А)
20 октомври Фиорентина - Ювентус 4:2 (Серия А)
23 октомври Реал Мадрид - Ювентус 2:1 (Шампионска лига)

Дженоа:

21 септември Дженоа - Ливорно 0:0 (Серия А)
24 септември Удинезе - Дженоа 1:0 (Серия А)
28 септември Дженоа - Наполи 0:2 (Серия А)
06 октомври Катаня - Дженоа 1:1 (Серия А)
20 октомври Дженоа - Киево 2:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Дженоа

106 срещи
61 победи за Ювентус
24 равенства
21 победи за Дженоа
Голова Разлика: 223:118 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.20
Равен - 6.00
Дженоа - 15.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148