Фиорентина ще продължи добрата си серия и срещу Лацио


.

Фиорентина ще продължи добрата си серия и срещу Лацио

Отборът на Фиорентина посреща Лацио в най-интересният двубой от предстоящия кръг на италианската Серия А. Домакините са в добра форма, а и изглежда, че след победата си над Левски и Лацио излиза от кризата.

Фиорентина е името, което в последните дни получава овациите на италианската общественост. И това не е случайно. Откакто Милан триумфира с Шампионската лига през 2007 в Атина отборите от Апенините изпаднаха в тежка криза и на няколко пъти бяха сериозно шамаросани от английските колоси. До вторник. Тогава на “Артемио Франки” Ла Виола на Чезаре Прандели обезличи Ливърпул, печелейки с 2:0. Супергерой в срещата бе черногорецът Стеван Йоветич, който намуши и двата гола във вратата на Рейна.

Положението на Фиорентина в Серия А също не е лошо. След 6 кръга виолетовите са 4-ти с 13 точки. Досега те имат само едно поражение – в мача с Рома преди две седмици. Отборът няма проблеми с контузени като наказан е само Дайнели. Очаква се Йоветич да получи заслужено титулярното място на Адриан Муту.

Както вече споменахме след вчерашният си успех с 4:0 над Левски в Лига Европа Лацио изплува от тежката си серия от 5 мача без победа. През уикенда “орлите” също не играха лошо, но многото контузени попречиха да стигнат до победа над Палермо като мачът завърши 1:1. Така на този етап Лацио е 10-ти с 8 точки дошли от 2 победи, 2 равни и 2 загуби. Контузените не липсват и сега като аут от сметките на Давиде Балардини са  Броки, Диаките, Сивилия и Крус. Коларов е наказан.

Настроението и в двата лагера е добро и ни очаква здрава битка. Фиорентина показва по-стойностни игри, но и нападението на Лацио не е за подценяване. Все пак предвид, че мачът е на “Артемио Франки”, че Ла Виола е окрилена от победата над Ливърпул и има два дена повече за почивка мачът клони към победа за тосканци.

Последни 5 мача:
Фиорентина: ПППЗЗ
Лацио: ПРЗРЗ

Коефициенти нa bwin:

Фиорентина – 1,80
Равен – 3,10
Лацио – 4,45

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
150