Интер - Верона: Нерадзурите ще сложат край на лошата си серия


Н. Гавазов

Интер - Верона: Нерадзурите ще сложат край на лошата си серия

Интер - Верона
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 26.10.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Доменико Чели

Интер посреща Хелас Верона в мач от деветия кръг на Серия А и ще се опита да сложи край на серията си от три мача без победа. След отличното начало на сезона, колективът на Валтер Мадзари намали своето темпо и загуби седем точки в последните си три срещи, като най-спорен се получи мача в Торино, където "нерадзурите" успяха да измъкнат точката от "биковете", оставайки с човек по-малко още в петата минута. Наставникът на миланци отказа да коментира съдийските решения в мача, но намекна, че трите точки са прилягали на отбора му.

Хелас Верона прави впечатляващ старт на сезона и едва ли някой е предполагал, че в края на октомври новакът в елита ще бъде на точка пред утрешния си съперник. Колективът на Андреа Мандорлини обаче постигна три поредни победи в последните си три мача и уверено зае четвъртото място в класирането на три точки след втория Наполи. Впечатляващото в тези двубои е характерът, който демонстрираха веронци в мачовете при гостуването на Болоня и домакинството на Парма.

Домакините ще са без наказания Ханданович и без Санети, Милито, Киву и Кампаняро, които са контузени. По-голямо безпокойство буди отсъствието на последния, с който Интер допусна само два гола в четири мача, а без Хуго "нерадзурите" седем пъти вадиха топката от мрежата си.

Гостите няма да могат да разчитат на контузения Даниеле Рагаци, под въпрос е участието в двубоя на Рафаел Маркес. Добрата новина е, че травмата на Алесандро Агостини не е сериозна и защитникът ще застане на левия край на отбраната на своите.

Интер е отбелязал поне два гола в последните си седем мача срещу Верона, освен това, миланци са запазили суха вратата си в последните си четири мача против Верона във всички състезания. Така изглежда срещата откъм статистиката. Иначе, съставът на домакините е по-качествен, макар и с не толкова висок морал както на своя противник. Това обаче едва ли ще има толкова голямо значение, когато отново 50 000 милански тифози ще подкрепят своите любимци. Вероятно гостите ще приемат играта в собствената си половина и ще разчитат чрез контраатаки да превземат вратата на Каризо. Може да е клише, но тук ще вметнем, че вероятно "нерадзурите" не са забравили мача си с Рома и ще играят по-внимателно в защита, недопускайки да бъдат изненадани. Логиката сочи, че гостите сериозно ще се противопоставят на своя съперник, който обаче ще сложи край на лошата си серия и все пак ще победи.

Прогноза за: Интер - Хелас Верона 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

22 септември Сасуоло - Интер 0:7 (Серия А)
26 септември Интер - Фиорентина 2:1 (Серия А)
29 септември Каляри - Интер 1:1 (Серия А)
05 октомври Интер - Рома 0:3 (Серия А)
20 октомври Торино - Интер 3:3 (Серия А)

Верона:

22 септември Ювентус - Верона 2:1 (Серия А)
25 септември Торино - Верона 2:2 (Серия А)
29 септември Верона - Ливорно 2:1 (Серия А)
06 октомври Болоня - Верона 1:4 (Серия А)
20 октомври Верона - Парма 3:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Верона

59 срещи
31 победи за Интер
20 равенства
8 победи за Верона
Голова Разлика: 91:47 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.44
Равен - 4.20
Верона - 7.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135