Торино и Интер със зрелищно 3:3 (видео)


В. Мухарски

Торино и Интер със зрелищно 3:3 (видео)

Торино и Интер не успяха да се победят, завършвайки наравно - 3:3 в интересен двубой от 8-ия кръг на Серия А. Домакините удариха греда с първата си атака чрез Черчи, а малко след това нападателят на Торино бе съборен в наказателното поле, съдията отсъди дузпа и изгони вратаря на Интер - Ханданович. Резервният страж на "нерадзурите" Каризо спаси удара на Черчи и резултатът се запази 0:0.

В 21-ата минута Фарнеруд се разписа и по този начин изведе Торино напред в резултата. Макар и с човек по-малко, в самия край на първото полувреме, Интер изравни след стархотен гол на Гуарин с ножичен удар. Останалите попадения паднаха след почивката.

В 53-ата минута Черчи опита удар, а топката бе блокирана, но се озова в краката на Имобиле, който с хубав удар в горния далечен ъгъл не остави шанс на Карисо - 2:1. В 55-ата минута Тайдер центрира към Гуарин, а вратарят Падели се размина с топката и Родриго Паласио бе точен на празна врата за 2:2. В 71-ата минута Белфодил от аутлинията успя да центрира ниско и Паласио засече топката в празната врата 3:2. В края на мача "биковете" получиха пряк-свободен удар и резервата Никола Беломо прати топката директно в далечния горен ъгъл - 3:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
129