Милан - Удинезе: Труден мач за росонерите


Н. Гавазов

Милан - Удинезе: Труден мач за росонерите

Милан - Удинезе
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 19.10.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Преди старта на сезона привържениците на Милан подозираха, че началото на новия шампионат в Серия А няма да се развие по най-добрия начин за любимия им отбор. Но 12-то място след седем изиграни мача - това не е очаквал никой. В момента изоставането на "росонерите" от третия Ювентус е цели 11 точки, а загубата в последния кръг именно от "бианконерите" показа за пореден път, че колективът на Алегри има проблеми със защитната си линия. В последните си пет мача Милан постигна само една победа, а десетте допуснати гола потвърждават за проблемите в отбраната.

Удинезе също няма как да бъде доволен от своя старт, независимо от това, че "малките зебри" се намират на по-високо място от утрешния си съперник. В последните си три мача фриулци постигнаха две победи с еднакъв резултат 2:0, но колективът на Франческо Гуиндолин все още няма успех навън.

Марио Балотели изтърпя наказанието си, но се контузи и ще пропусне мача. Алегри няма да може да разчита също така на намиращите се в лазарета Пацини, Бонера, Де Шилио, Ел Шаарави и Силвестре. Наказани са Де Йонг и Мексес. Добрата новина е завръщането на Кака и Бирса.

Гуиндолин не може да разчита единствено на Бркич, участието на Муриел също е под въпрос. Състоянието на Луис още един път ще бъде оценено утре и тогава ще се вземе решение за участието му в мача.

Мачът е изключително любопитен и много труден за колектива на Алегри. Милан буквално е притиснат до стената и пред "росонерите" няма друга алтернатива освен победата. В същото време домакините трябва много да внимават по отношение на някои бързи играчи на Удинезе - ако миланци не го направят, може да станем свидетели на поредната изненада, която Милан ще ни поднесе. По традиция и според логиката, домакините би трябвало да спечелят мача. Но няма да е изненада, ако съперниците не успеят да се победят.

Прогноза за: Милан - Удинезе 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

22 септември Милан - Наполи 1:2 (Серия А)
25 септември Болоня - Милан 3:3 (Серия А)
28 септември Милан - Сампдория 1:0 (Серия А)
01 октомври Аякс - Милан 1:1 (Шампионска лига)
06 октомври Ювентус - Милан 3:2 (Серия А)

Удинезе:

15 септември Удинезе - Болоня 1:1 (Серия А)
21 септември Киево - Удинезе 2:1 (Серия А)
24 септември Удинезе - Дженоа 1:0 (Серия А)
29 септември Аталанта - Удинезе 2:0 (Серия А)
06 октомври Удинезе - Каляри 2:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Удинезе

79 срещи
35 победи за Милан
30 равенства
14 победи за Удинезе
Голова Разлика: 140:81 за Милан


Коефициенти от bet365:
Милан - 1.66
Равен - 3.60
Удинезе - 5.25

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
240