Рейна не се вижда повече в Ливърпул


Н. Гавазов

Рейна не се вижда повече в Ливърпул

Принадлежащият на Ливърпул вратар Хосе Рейна заяви, че никога няма да се завърне в мърсисайдския клуб. През лятото "червените" похарчиха не малко пари за покупката на Симон Миноле от Съндърланд. Тогава Брендън Роджърс заяви, че желае да увеличи конкуренцията по отношение на вратарския пост, тъй като Рейна се чувства прекалено спокоен. По-късно обаче испанецът замина за Наполи и досега не е ясно, дали това е било желанието на Роджърс или инициатива на Пепе.

Така или иначе, испанският вратар, който в Наполи се събра с Рафа Бенитес, смята, че с кариерата му на "Анфийлд" е приключено.

"Преминаването ми в Наполи се превърна в сюрприз за мен. Решението за трансфера е на клуба. Аз бях на почивка и никой нищо не ми каза. Внезапно ми се обадиха от Наполи и ми казаха, че водят преговори с Ливърпул. След това от Ливърпул ми се обадиха два пъти и повториха казаното. Вероятно са имали причини да стартират преговорите. Дали отново се виждам в Ливърпул? Не. Към момента ми е трудно да мисля, че отново мога да бъда футболист на този отбор. В лицето на Миноле те имат млад вратар и мениджърът предпочита него вместо мен", заяви Рейна.

"Поради тази причина през следващата една година аз ще играя тук, а Миноле ще остане там. Сега няма смисъл да разсъждавам, ще бъда ли играч на Ливърпул или не, нека видим какво ще се случи в бъдеще. По-хубаво е да говоря, че направих добър ход и не съжалявам за случилото се", каза още испанецът.

 

  Сподели
142