Ювентус ще помете Верона


Н. Гавазов

Ювентус ще помете Верона

Ювентус - Верона
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 22.09.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Мауро Бергонци

След равенството в Копенхаген от Шампионска лига, неудовлетворен Ювентус посреща Хелас Верона в мач от 4-я кръг на Серия А. В неуспешния за "бианконерите" мач в датската столица, хората на Антонио Конте отправиха 27 удара към вратата на съперника, но само този на Фабио Куялиарела успя да изпрати топката в мрежата. Това равенство дойде три дни след 1:1 в Милано срещу Интер, в мач, в който шампионите отново не успяха да се възползват от своите шансове, но и в определени моменти губеха инициативата.

Хелас Верона се завърна в елита след 11-годишно отсъствие, показвайки, че е напълно готов за предизвикателството на Серия А. Андреа Мандорлини е изградил един боеспособен състав, който играе със самочувствие, умее да се съпротивлява и най-важното - вярва в силите си. Жертва на тези качества станаха Милан и Сасуоло, както и Рома през първото полувреме на мача между двата отбора.

Маркизио, Пепе, Касерас и Рубиньо са контузени и няма да могат да помогнат на своя тим. Това ще затрудни ротациите на Конте, който тази седмица се оплака, че седемте мача, които трябва да изиграе отборът му за 25 дни, са твърде много. Проблем е и слабата форма на Фернандо Йоренте и то в момент, в който ясно се вижда, че Ювентус има проблем с реализиране на положенията си.

За Верона няма да играе Рагацу, но проблем за Мандорлини може да се окаже евентуалното отсъствие на Лука Тони. Нападателят засега се надбягва с времето и има голяма вероятност да вземе участие в срещата, но по този въпрос ще има по-голяма яснота ясно утре.

Последната среща между тези два отбора е през 2007 година, когато Ювентус се състезаваше в Серия В. В седем от последните десет мача между тези два отбора бяха отбелязани не повече от два гола. И липсващата интрига относно победителя в тази среща може да се потърси именно в тази посока - дали ще паднат повече от 2.5 гола в мача или да се играе хендикап, чийто коефициент е достатъчно атрактивен.

Прогноза за: Ювентус - Хелас Верона 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

18 август Ювентус - Лацио 4:0 (Суперкупа на Италия)
24 август Сампдория - Ювентус 0:1 (А група)
31 август Ювентус - Лацио 4:1 (Серия А)
14 септември Интер - Ювентус 1:1 (Серия А)
17 септември ФК Копенхаген - Ювентус 1:1 (Шампионска лига)

Верона:

06 август Верона - Сенчур 2:1 (Приятелска среща)
17 август Палермо - Верона 0:1 (Купа на Италия)
24 август Верона - Милан 2:1 (Серия А)
01 септември Рома - Верона 3:0 (Серия А)
15 септември Верона - Сасуоло 2:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Верона

58 срещи
34 победи за Ювентус
13 равенства
11 победи за Верона
Голова Разлика: 97:49 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.16
Равен - 7.00
Верона - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
184