Интер ще си тръгне с три точки от Луиджи Ферарис


.

Интер ще си тръгне с три точки от Луиджи Ферарис

Само два дни след като Ювентус постигна равенство 2:2 срещу Дженоа на “Луиджи Ферарис” шампионът Интер и единствен конкурент на “бианконерите” за титлата в Серия А също ще играе на този стадион. “Нерадзурите” обаче ще се изправят срещу другия тим от пристанищния град Сампдория.

Самп натрупа 4 поредни победи в първите си 4 мача за сезона, което е рекорд в историята на тима. В средата на седмицата обаче Фиорентина го пресече, побеждавайки “моряците” с 2:0 на “Артемио Франки”. Водени от звездата си Касано генуезийците ще са фактор в калчото през тази година като може да се намесят и в битката за Топ 4, която ще е доста оспорвана с оглед амбициите на Дженоа, Фиорентина, Рома, Лацио и лошата форма на Милан.

Интер си върна първата позиция в сряда, когато спечели с 3:1 срещу Наполи. След хикса с Бари “нерадзурите” са в победна форма като тандемът Ето’о-Милито вече става кошмарен за мнозина вратари.  Те двамата матираха Наполи още до 5-ата минута, когато резултатът бе 2:0 макар и попадението на Милито да бе оспорено поради засада. Жозе Моуриньо е изградил много силен Интер, който не би трябвало да срещне проблеми със спечелването на титлата за 5-ти пореден път. Само Ювентус изглежда способен да препъне Бенеамата. 

Франко Семиоли получи контузия в рамото миналата седмица срещу Сиена и ще е аут около месец. Вратарят Виченцо Фиорило и защитниците Пиетро Акарди и Васко Реджини също са с травми.

Уесли Снайдер е аут за Интер, тъй като получи неприятен удар срещу Наполи. Деян Станкович ще заеме мястото му зад нападателите. Марко Матераци и Тияго Мота все още се възстановяват.

И на Интер предстоят тежки минути в Генуа. “Луиджи Ферарис” е тежко за гостуване място, но тъкмо стъпили на върха “нерадзурите” едва ли ще го изпуснат. Антонио Касано, който бе свързван с трансфер на “Меаца” ще бъде най-голямата заплаха за Сезар. Милито и Ето’о обаче ще съумеят да компенсират неговата класа като отбележат повече голове.

Последни 5 мача:
Сампдория: ЗПППП
Интер: ППРПП

Коефициенти на bwin:
Сампдория – 3,95
Равен – 3,25
Интер – 1,85

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
177