Милан с измъчено равенство за 96 минути (видео)


В. Мухарски

Милан с измъчено равенство за 96 минути (видео)

Торино и Милан не успяха да се победят, завършвайки наравно при резултат 2:2 в среща от третия кръг на Серия А. "Биковете" поведоха чрез Данило Д`Амброзио в 47-ата минута. Тогава той преодоля Кристиан Дзакардо и отблизо прати топката в близкия ъгъл на Кристиан Абиати. Алесио Черчи удвои преднината на своя тим с красив прехвърлящ удар в 70-ата минута, след като бе останал очи в очи с Абиати.

Все пак "росонерите" стигнаха до равенството в края на мача. Преди това да стане Марио Балотели пропусна чисто положение, след като стражът на домакините спаси негов удар. Все пак Съли Мунтари намали в 88-ата минута, а домакините имаха претенции за това положение и пожелаха да бъде отсъдена засада на Балотели, но реферът бе категоричен - 2:1. В добавеното време се стигна и до дузпа за Милан, която бе изпълнена точно от Балотели в 96-ата минута.

След последния съдийски сигнал се стигна и до грозни сцени между играчи на двата тима, но бързата намеса на охраната предотврати по-сериозни инциденти. Иначе двубоят бе повторен дебют с червено-черната фланелка за Кака, който бе титуляр и игра близо 70 минути.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
130