Торино - Милан: Тежък мач за росонерите


Н. Гавазов

Торино - Милан: Тежък мач за росонерите

Торино - Милан
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 14.09.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Давиде Маса

Торино ще посрещне Милан в събота вечер с актив от победа и загуба. Срещу Сасуоло "биковете" доминираха през целия мач и изпуснаха много положения за гол, така че резултатът 2:0 ни най-малко не отразява случилото се на терена. 0:2 в Бергамо пък е още по-малък показател за събитията на "Атлети Адзури", защото торинци доминираха над съперника си през по-голямата част от срещата, имаха повече положения за гол, но заради груби грешки в защита и пропуските на Имобиле и Ларондо се стигна до негативния резултат.

Милан за втори път от началото на сезона ще гостува. Първото пътуване завърши неблагополучно - със загуба срещу Хелас Верона. Парадоксалното е, че "росонерите" контролираха събитията на терена и по всичко изглеждаше, че ще спечелят лесни три точки, но Лука Тони не мислеше така и с двата си гола постави гранда на колене. И все пак Милан пристига на "Олимпико" в добро настроение, защото отборът се класира за групите на Шампионска лига, победи Каляри, а в последния ден на трансферния прозорец успя да привлече Кака, с което мислено върна тифозите във времената, когато отборът спечели Скудетото и Шампионска лига.

Домакините са без трима наказани - Барето, Гаци и Жилет, а Родригес и Глик са под съмнение. Ако някой от тях отпадне за мача, тогава най-вероятно Дармиан ще отиде в защита.

Проблемите за Милан са много повече. Извън строя поради контузии са Пацини, Бонера, Де Шилио, Габриел, Абате и Силвестре, а снощи се разбра, че Ел Шаарави също няма да играе заради контузия на бедрото.

В Торино се очертава много интересен сблъсък. Няма никакво съмнение, че Милан е по-класният отбор, но "росонерите" пристигат с огромни проблеми в защита, която ще бъде подложена на силен натиск по фланговете и не е ясно до колко ще издържат Жакардо и Емануелсон. Прибавяйки и това, че "биковете" са домакини, едва ли на Милан ще е толкова лесно, както миналата година, когато тук победиха с 4:2. Голяма е вероятността двубоят да завърши наравно, както и това трите точки да отидат в някой от съперниците.

Прогноза за: Торино - Милан 0:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Торино:

05 август Торино - Аполон Лимасол 3:0 (Приятелска среща)
08 август Новара - Торино 1:2 (Приятелска среща)
17 август Торино - Пескара 1:2 (Купа на Италия)
25 август Торино - Сасуоло 2:0 (Серия А)
01 септември Аталанта - Торино 2:0 (Серия А)

Милан:

08 август ЛА Галакси - Милан 0:2 (Приятелска среща)
20 август ПСВ Айндховен - Милан 1:1 (Шампионска лига)
24 август Верона - Милан 2:1 (Серия А)
28 август Милан - ПСВ Айндховен 3:0 (Шампионска лига)
01 септември Милан - Каляри 3:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Торино - Милан

145 срещи
37 победи за Торино
50 равенства
58 победи за Милан
Голова Разлика: 222:156 за Милан


Коефициенти от bet365:
Торино - 4.75
Равен - 3.60
Милан - 1.72

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
144