Милан ще запише първа победа в Серия А


Н. Гавазов

Милан ще запише първа победа в Серия А

Милан - Каляри
Стадион: "Сан Сиро", Милано
Дата: 01.09.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Кармине Русо

Една от характерните чертите на Милан през миналия сезон е неговата непоследователност и по всичко изглежда, че нещата най-вероятно ще се повтарят и през сегашната кампания. След като завърши наравно като гост на ПСВ в мач от плейофите за попълване на групите на Шампионска лига, Милан претърпя изненадващата загуба при гостуването си на новака Верона в двубой от първия кръг на Серия А, в който се видя, че защитата на "росонерите" е нестабилна, особено при статичните положения. И пак в Шампионска лига, във вторник вечер отборът на Масимилиано Алегри помете ПСВ с класическото 3:0 - това е сегашният Милан, който може да загуби от аутсайдер, но да победи например тим като Барселона.

Каляри започна кампанията си в Купата на Италия, където пред 500 човека в Триест отпадна от третодивизионния Фросиноне. Така островитяните рано решиха всички въпроси относно поемането на излишни ангажименти и сега ще могат изцяло да се съсредоточат в шампионата на Серия А. Седмица по-късно, отново в Триест, Каляри започна с успех кампанията в Серия А, побеждавайки с 2:1 Аталанта. Общо взето мачът се получи равностоен, но хората на Пулга максимално се възползваха от своите шансове и спечелиха трите точки.

Милан е без контузените Габриел, Пацини, Бонера, Сапонара, Антонини и Траоре, но най-голямата загуба е отсъствието на Кевин-Принс Боатенг, който след забележителното си представяне в мача с ПСВ бе продаден на Шалке 04. Ето защо утре вечер ще видим Ел Шаарави, Боатенг и Нианг в атака, ако разбира се не станем свидетели на някакво чудо и Кака или Хонда не пристигнат тук.

Косу и Писано са в лазарета на Каляри. Сардинци също са свързвани с някои трансферни слухове и по-специално с евентуалното преминаване на Давиде Астори в Рома. Днес се разбра, че "вълците" са предложили 7.5 милиона евро за 50% от правата на играча и ако сделката стане факт, със сигурност може да кажем, че островитяните ще имат проблеми по отношение на защитата си.

Какво да очакваме? От Милан всичко. Но специално в утрешния мач е по-вероятно "росонерите" да победят, отколкото да загубят точки. Защото освен по-голямата си класа, домакините влизат в мача с висок морал и добро настроение заради европейката си победа.

Прогноза за: Милан - Каляри 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

05 август Милан - Челси 0:2 (Приятелска среща)
08 август ЛА Галакси - Милан 0:2 (Приятелска среща)
20 август ПСВ Айндховен - Милан 1:1 (Шампионска лига)
24 август Верона - Милан 2:1 (Серия А)
28 август Милан - ПСВ Айндховен 3:0 (Шампионска лига)

Каляри:

27 юли Каляри - Тамай 4:0 (Приятелска среща)
31 юли Каляри - Олбия 1:0 (Приятелска среща)
03 август Каляри - Газеле Аячо 1:0 (Приятелска среща)
17 август Каляри - Фрозиноне 1:2 сл. прод. (Купа на Италия)
25 август Каляри - Аталанта 2:1 (Серия А)

Досегашни срещи:

Милан - Каляри

64 срещи
33 победи за Милан
24 равенства
7 победи за Каляри
Голова Разлика: 93:50 за Милан

Коефициенти от bet365:
Милан - 1.40
Равен - 4.50
Каляри - 7.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
125