Рома се нареди на опашката за Ляич


Н. Гавазов

Рома се нареди на опашката за Ляич

Адем Ляич не успя да постигне споразумение за нов договор с Фиорентина, така че Рома се присъедини към Милан, Тотнъм и Саутхемптън за подписа на талантливия футболист. Според информациите в италианската преса, в петък следобед сръбският национал се е срещнал с директорите на "Виола", но след известно време е напуснал централата без да постигне решение по новия си договор, който изтича през юни 2014 година.

В четвъртък президентът Андреа Дела Вале обяви, че играчът ще бъде продаден, ако не се стигне до подписване на нов договор, а след събитията от вчера това означава, че Ляич вече е на трансферния пазар.

Смята се, че фаворит за Адем е Милан, макар и офертата на "росонерите" в размер на 9 милиона евро да бе отхвърлена. През последните часове основен конкурент на миланци е Рома, който ще се опита не само да оползотвори парите от продажбата на Ламела, но и да намери достоен заместник на аржентинеца.

Има и други кандидати за Ляич - Саутхемптън и Шалке 04, но самият футболист предпочита да остане в Серия А. Предполага се, че Адем ще даде соя окончателен отговор във вторник сутринта след мача срещу Катания.

 

  Сподели
121