Мадзари: Не мога да разбера, защо Интер не вкара гол на Реал


Н. Гавазов

Мадзари: Не мога да разбера, защо Интер не вкара гол на Реал

Старши-треньорът на Интер Валтер Мадзари сподели мнението си за приятелската среща с Реал Мадрид, в която "нерадзурите" претърпяха класическа загуба - 0:3. Италианският специалист е учуден от факта, че футболистите му не успяха да поразят вратата на съперника, но също така изрази задоволството си, че неговите възпитаници са започнали да възприемат идеите му.

"Всеки, който не е гледал мача, ще си помисли, че Реал доминираше над нас. Но ние създадохме седем положения за гол. Просто не мога да повярвам, че не успяхме да ги реализираме. Определено ни липсваше острота в атаката, но съм доволен от показаното", заяви Мадзари.

"Направихме крачка напред, защото ни се отдаде да създадем много голови положения против силен съперник. Алварес, Паласио и Икарди имаха много шансове и аз не разбирам, как така не успяха да вкарат гол. Ако мачът бе завършил при резултат 3:2, всичко нямаше да изглежда толкова ужасно. Но в същото време съм доволен, защото отборът започна да приема моите идеи", каза още италианецът.

 

  Сподели
137