Пандев: С Бенитес ще пожънем успехи


Н. Гавазов

Пандев: С Бенитес ще пожънем успехи

Нападателят на Наполи Горан Пандев смята, че под ръководството на новия старши-треньор на отбора, тимът е в състояние да претендира за спечелване на титлата в Серия А, независимо от това, че най-добрия голмайстор за изминалия сезон Единсон Кавани напусна Наполи в посока ПСЖ.

"Трябва да благодарим на Кавани за всичко, което той направи за Наполи. Неговият принос в обшия успех е трудно да се оцени. Но сега трябва да се постараем да играем по-добре, за да последваме неговия пример и да вкарваме колкото се може повече голове", заяви Пандев.

"Отборът се подсили с много класни изпълнители и се надяваме, че в близко време в Наполи ще се появи още един истински шампион. Бенитес постепенно внедрява някои новости в нашата игра. Ние просто трябва да изпълняваме неговите указания", каза още македонецът.

"Възлагат ни големи надежди. От Наполи всички очакват трофеи, а ние за последните години спечелихме само Купата на Италия. Загубата на точки срещу Болоня и Сампдория у дома не ни позволиха да се борим за титлата в миналия сезон. Сега имаме повече опит. Надяваме се, че с Бенитес ще постигнем успехи", завърши Пандев.

 

  Сподели
315