Ювентус ще продължи победния си ход и срещу Лацио


.

Ювентус ще продължи победния си ход и срещу Лацио

Дербито на 3-я кръг от италианската Серия А противопоставя отборите на Лацио и Ювентус. Двата отбора ще се борят да запазят пълния си актив от точки и от началото на шампионата да дръпнат в борбата за титлата.

Последният мач между двата отбора завърши 1:1, като точни бяха Кристиян Ледесма за Лацио и Олоф Мелберг за Ювентус.

Последната победа за "римските орли" като домакин в дербито е през 2003 година с 2:0, когато на кормилото на "старата госпожа" е сегашния национален селекционер Марчело Липи, а головете тогава вкарват Стефано Фиоре и Бернардо Коради.

Лацио все пак записа победа над Ювентус през миналия сезон за купата на страната с 2:1. Точни тогава бяха Мауро Сарате и Александър Коларов за Лацио и Дел Пиеро за Ювентус.

Лацио записа летящ старт и постигна две победи в първите два мача от шампионата. По този начин треньорът и футболистите са изпълнили задачата, поставена им от президента на клуба Клаудио Лотито. В събота вечер обаче, отборът ще се изправи срещу най-сериозното си препядствие от началото на шампионата. 

В отбора на Балардини има известно безпокойство, относно това че Мауро Сарате не е напълно излекуван от контузията си и в последния момент преди мача ще се реши дали ще играе. Италианският нападател Томазо Роки, който има навика да вкарва на Юве, най-вероятно ще започне мача на резервната скамейка. На неговото място ще излезне аржентинецът Хулио Круз, който има 9 гола срещу "бианконерите" в Серия А.

Чиро Ферара, ще изведе възпитаниците си за втори пореден път в Рим, след като преди паузата за световните квалификации Юве гостува на Рома и ги победи с 3:1. Макар и играчите да изпитат "дежа вю" при излизането си от тунале на Стадио Олимпико, те добре осъзнават, че Лацио е в много по-добра форма от другия римски гранд.

Радваща за наствника на Юве е добрата форма, в която се намира бразилската перла в селекцията на Юве Диего. Другата добра новина е, че след като се завърнаха от сбора на "скуадра", никой от италианските национали няма сериозни оплаквания и всички ще могат да вземат участие в дербито.

Последни пет мача:

Лацио: П П П З П

Ювентус: П Р Р П П

Мачът ще се развие сравнително равностойно и резултата няма да отговаря на показаното от двата отбора.Ювентус ще се възползва от шансовете си за разлика от Лацио. Вероятен коз в отбора на Чиро Ферара ще бъде Диего. За отбора на Лацио Хулио Круз ще изневери на познатата си игра срещу торинци и ще бъде разочарованието на мача.

Коефициенти в bwin:
Лацио - 3,75
Равен - 3,10
Ювентус - 1,95


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
207