Бенитес разкри причината за провала на Интер


А. Йорданов

Бенитес разкри причината за провала на Интер

Новият наставник на Наполи Рафаел Бенитес призна, че се е представил много слабо, докато е водел Интер. Както е известно, испанският специалист прекара само шест месеца на "Джузепе Меаца" и след слабите резултати, които отбора регистрира, Масимо Морати го изгони. През 2010 година, "нерадзурите" на Бенитес завършиха на незавидното седмо място в Серия "А".

"Предпочитам да си спомням само хубави неща от престоя ми в Интер. Например спечелването на Суперкупата на Италия и Световното клубно първенство".

"Въпреки това, много хора говорят без да знаят какво се е случило. Истината е, че клуба заедно със спортно - техническият щаб седната заедно да правят състава, в това число влизат и новите играчи, но това не се изпълни".

"Мисля, че това е причината и за слабото представяне на "нерадзурите" през изминалият сезон, а може би и през следващите години".

"Сега имам нова възможност да опитам в Италия. Надявам се, че престоят ми ще бъде по - дълъг, защото това би означавало, че ние ще успеем и ще изпълним целите ни", заяви още бившият мениджър на Челси и Ливърпул пред.

  Сподели
92