Де Роси: Научих се да живея с лъжите за мен


Н. Гавазов

Де Роси: Научих се да живея с лъжите за мен

Полузащитникът и вице-капитан на Рома Даниеле Де Роси заяви, че е обезпокоен от слуховете, които се пускат по негов адрес. Както е известно, около една от легендите на "римските вълци" постоянно има различни спекулации, като последната се появи преди няколко дни и го свързваше с преминаване в Челси.

"Когато става въпрос за националния отбор, аз съм считан за основен футболист. В Рим обаче винаги трябва да внимавам какво правя или говоря. По мой адрес има някои много срамни нападки. В Рим се разпространяват много лъжи. Не знам откъде идват, но вече съм се научил да живея с тях", заяви Де Роси.

"Това, което обаче ме безпокои повече е отсъствието на Рома от европейските клубни турнири. В миналото съм чувал какви ли не слухове за себе си и отбора, и все трябва да се оправдаваме. Не казвам, че тези слухове влияят на представянето ми - старая се да не мисля за тях. Категорично отхвърлям твърденията, че играя добре за националния отбор, а за Рома - не. Готвя се по един и същи начин и за двата отбора", допълни италианският национал.

 

  Сподели
153