Андреацоли: Бих взел същите решения


Н. Гавазов

Андреацоли: Бих взел същите решения

Старши-треньорът на Рома Аурелио Андреацоли заяви, че би взел същите решения, въпреки загубата от Лацио във финала за Купата на Италия снощи. В някои медии се появиха съобщения, че Пабло Освалдо е повишил тон на треньора си след последния съдийски сигнал, тъй като е влязъл в игра едва в последните 15 минути.

"Няма никакви съмнения, че отново бих взел същите решения", заяви Андреацоли.

"Исках моите играчи да се борят на терена и те направиха точно това. Както често се случва в подобни срещи обаче, мигът късмет реши нещата в полза на съперника. Рома не създаде много опасности, но същото се отнася и за Лацио. Това беше равностоен мач и никой не искаше да загуби. Ние взаимно се неутрализирахме. Срещата не ме впечатли в техническо отношение, но пък бе доста интересна от гледна точка на страст и решимост за победа", допълни наставникът на Рома.

Този двубой почти сигурно бе последният за Андреацоли начело на Рома, който специалистът пое през февруари след уволнението на Зденек Земан

"Наистина не мисля за бъдещето си. Ако медиите го правят, проблемът си е техен. Има време за обсъждане на въпроса и не виждам причина да мисля за това сега. Аз съм тук за да помагам на Рома, докато клубът има нужда от мен. Имах късмета да работя с тези прекрасни играчи, това бе чудесно приключение о мисля, че постигнахме някои отлични резултати. Търсехме черешката на тортата, но не успяхме да я намерим. Всеки отбор може да се развива и това се отнася и за Рома, така че е нормално да има промени", завърши Андреацоли.

 

  Сподели
141